Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1610 / 55 / 0
@junkiexl
No, z żarówy się nie da ni huj. Ta kropla się ślizga po tym szkle jak pojebana

__________________________________________________________________________________________

Wczoraj poszło jakoś nw około 150mg helu, jakieś 62mg donosowo, reszta z foli ale chyba większość i tak spaliłem... Ale na sam koniec już szło mi zdecydowanie lepiej, ale głupie jest to że jak się trochę na foli przypali to potem kropla nie chce tamtędy się przecisnąć

Ogólnie to było nawet mocno... Tzn mocna dezorientacja, to tyle. Nie że było jakoś negatywnie ale szczerze to nw... Za to mój znajomy po 125mg donosowo bawił się wyśmienicie... "Najlepsza kapa życia" - he said, jeszcze był zdziwiony że po tym zjazdu nie ma xD

I szczerze to jak ktoś jest świerzakiem to donosowo chyba bardziej się opłaca, bo przynajmniej się nie spala większości tematu lol. Ale jutro spróbuje se dać w żyłe, bo kurwa zapewne jest to 100 razy łatwiejsze niż opalanie tego z tej skurwiałej folii.. xd

A, czy kogoś jeszcze boli głowa po tym? Bo już bardziej przy końcu wczoraj tak mnie głowa napierdalała że huj... Teraz też mnia napierdala, zwłaszcza jak kręce nią na boki. Chyba największy efekt uboczny na razie.

I co do tego że na mnie jeszcze tak fajnie nie działa - może to być znowu schemat tramadolowy... Tak jak z kodeiną. Kilka razy wezne to może będe się czuć na tym lepiej nawet na większych dawkach
  • 917 / 235 / 0
@up ten ból głowy to od lekkiego przedawkowania,jak pale sportowo raz na jakiś czas też mam ten ból głowy,czasami zwykły ibuprofen pomaga. Jak materiał jest dobry to powinien ładnie spływać po aluminium,myślę że z czasem nabierzesz wprawy...
  • 653 / 63 / 0
Bardziej z nie dotlenienia spowodowane mniejsza ilos odfechow
  • 1610 / 55 / 0
Nie wiem czy z niedotlenienia by tak długo trwał
07 czerwca 2019junkiexl pisze:
@up ten ból głowy to od lekkiego przedawkowania,jak pale sportowo raz na jakiś czas też mam ten ból głowy,czasami zwykły ibuprofen pomaga. Jak materiał jest dobry to powinien ładnie spływać po aluminium,myślę że z czasem nabierzesz wprawy...
Ale heroine się przedawkowuje dopiero w sytuacji stracenia przytomności... Bo jak dla mnie to nadal było za słabo, niby mocno ale nic fajnego się nie działo.

Czyli mówisz że przy podaniu i.v. taki ból głowy występuje zawsze? xD

No, dzisiaj na folie dałem jakieś 70mg i co najmniej 50mg się chyba spaliło... Bo już mi dobrze szło, aż nagle raz kurwa przesadziłem i dup najwieksza kropla się spaliła : / Jak się ma mało tematu to nos wygrywa, więc nie ma co gadać ze jest nieprzydatny. W sumie to jak się ma mniej niż 50mg to też lepiej nos bo jak jest mało matu to się nie da nie spalić pomału bo się kropla nawet nie robi

Jak się ma grama całego do siebie to myślę że można śmiało ćwiczyć po 50mg, jedna warstwa folii co by wdechu nie zabrakło, przechylić ani nie za mocno ani nie za słabo w bok (oczywiście folia od lewej do prawej) i ciągnąć moocno przez szklaną lufke podążając nią lekko za kroplą aby łapać dym który leci w kierunku górnego końca folii i dym ze śladów kropli, to wszystko też z odpowiednią szybkością
_______

Kurwa tyle heroiny zmarnowac... Przez pierwsze 5 minut było ok, a teraz ledwo czuje.

Zauważyłem że vapo też ma dosyć agresywne wejście, peak jest na samym początku, a przy wciąganiu kumulacja jest po jakiejś pół godziny
  • 1008 / 206 / 2
Próbował ktoś wdmuchiwać opary z płuc do balonika i potem się tym inhalować? Teoretycznie można tym oszczędzić trochę materiału, ale zastanawiam się czy to w ogóle ma sens...?
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
Jpr... Dużo osób tak próbowało. Jaki sens to ma to nw, raczej żaden bo nie wyobrażam sobie kilkadziesiąt razy robić przerwe w parowaniu tylko po to żeby podmuchac w balonik, zwłaszcza jak mogę po prostu dłużej potrzymać w płucach... A z heroiny i tak jest tak mało dymu że raczej dużo się go wchłania od razu
  • 3699 / 614 / 1
Coś czuję że ten kolega nam się zaraz przekręci
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1610 / 55 / 0
@Retrowirus
Możesz lekko sprostować wypowiedź? heh xD :x
Obawiam się że jesteś zbyt nieodpowiedzialny żeby brać się za takie rzeczy. Tyle w temacie. Nie odbiegają od wątku. A ból głowy to dość znamienne ubok dla opio. Po fencie często rzygalem i strasznie bolała mnie głowa, tak jak opisujesz- przy ruszaniu najbardziej.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1610 / 55 / 0
Spokojnie, możes tego nie wiesz bo się nie znamy, ale jestem zapewne najbardziej odpowiedzialną osobą jaką znasz ; ) Przynajmniej w temacie uzaleźnień. Już nie wspominając o tym że moje ciało ma wymówke na każdy kurwa jeden narkotyk i już ta pierwsza bariera mi nie pozwala. Nawet po alkoholu mam często kurwa dysocjacje i się boje że jestem w innym świecie dziwnym

Swoją drogą wiece co mnie też w herze wkurza? Wszystko mnie wkurwia na fazie i chodze cały wnerwiony. Dzień po tak samo
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.