Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Aha, i jak używasz amoniaku to zainwestuj w papierki lakmusowe. To jest roztwór buforowy, dodajesz krople, dwie, ph 7, a nagle przy trzeciej skacze na 12. Pilnuj żeby było 9, Majka się wytrąca momentalnie.
Ogólnie, wolna morfina dobrze się rozpuszcza w rozpuszczalnikach niepolarnych, a jej sole w polarnych.
Twoja uwaga, że tabletki należy pokruszyć do stanu "jebanego pyłu", jest jak najbardziej słuszna. Wówczas cała (prawie) morfina da się wydobyć ze zniszczonego szkieletu polimerowego.
Pamiętajcie, dzieci, jest to b. ważne!
To prawie połowa sukcesu! No i staranność przy sedymentacji morfiny, po odfiltrowaniu masy tabletkowej.
Znacznie lepsze do przeróbki są tabletki o najwyższej gramaturze - 100 i 200mg, nie zawierają laktozy, która niestety rozpuszcza się w wodzie i jej resztki podczas suszenia wolnej morfiny, często ulegają karmelizacji.
Pamiętajcie ptaszyny - nie śpieszymy się i robimy wszystko starannie, wtedy musi wyjść!
Powodzenia misiaki i nie zabijcie się!
Łakomstwo zabija!
SD.
P.S. Czy przerabiamy siarczan, czy chlorowodorek, to nie ma absolutnie żadnego znaczenia.
Aha, jeszcze jedno: zalewanie bezwodnikiem pokruszonych tabletek, to skrajna głupota. Nawet nie chcę myśleć, co powstaje w wyniku reakcji bezwodnika z wypełniaczem tabletek. I jeszcze pakować to w instalację? Brr, aż mnie otrząsa.
Encore pozdrawia SD.
09 sierpnia 2025Kreskaaa pisze: Czy ktoś może wyjaśnić dlaczego z mst się udaje a z vendal nie?
10 września 2025jacok pisze: Tak, masz rację, ale tu głównym wyznacznikiem jest rozpuszczenie matrycy. Nie mam tu zbyt dużo doświadczenia, wiem że niektóre matryce łatwo rozpuścić spirytusem albo DCM, ale jeśli chodzi o praktykę, to często wchodzi zbyt dużo zanieczyszczeń, mój produkt zrobił się bordowy, bo spirytus rozpuścił co nie trzeba i acetylacja dała taki dziwny kolor. Z jednego opracowania które ostatnio czytałem, CWE i LWE mają koło 70-95% skuteczności, więc chyba nie warto kombinować.
01 czerwca 2025BlackMalt pisze: Czy oplaca sie wytracac sama morfe zgodnie z tutorialem, bez dalszej acetylacji, w celu pukniecia np. 4, 5 tabsow na raz, czy jest moze lepszy sposob na to? (I tylko zmarnuje duzo materialu wytracajac w ten sposob bez dalszej przerobki do acetylatu)? Z gory dziekuje za odpowiedz, lub nakierowanie w odpowiednim kierunku :)
Więc jak podać dożylnie wolną zasadę która się w wodzie nie rozpuszcza, wy poważni czy ja czegoś nie kumam??
A do wszystkich którym nie wychodzi/wychodzi słabe/nie wiecie czy to hera czy nie, właściwie takie nawet nie 1,5x mocniejsze od zwykłej majki - to znaczy że przypalacie, za szybko i w zbyt wysokiej temperaturze odparowujecie.
Jeżeli tak, to macie idealny moment bo zaczyna się sezon grzewczy. Kupcie na allegro kubeczek emaliowany (szeroki, taki na 0,5l-7,5l, z zewnątrz CZARNY w środku BIAłY - to ważne, czerń pochłania maksimum promieniowania cieplnego, a w środku biel ułatwia dojrzenie szczegółów). Jak już macie ten kubek, po zalaniu acetonem i bezwodnikiem (ja używam 5ml bezwodnika na 400mg majki - może za dużo ale mam tego bezwodnika sporo) zostawiacie kubeczek z wolną zasadą (pierw wysuszoną a następnie zdrapaną żyletką i na proch, dopiero jak zasada jest całkiem sucha i zdrapana z dna kubeczka zalewacie acetonem i bezetem, inaczej porobią się grudy) I ZOSTAWIACIE CAŁOŚĆ NA GRZEJNIKU ODKRĘCONYM NA MAXA NA NOC. Rano będziecie mieli towar który wyjdzie BEZBŁĘDNY tnz taka 3/4 heroina i wszelkie wątpliwości czy wyszło po porannym strzale was opuszczą :)
Rano będziecie mieć piękną, suchą glazurę (nie mam pojęcia jak otrzymać proch) i od razu zauważycie że rozpuszcza się w wodzie natychmiast, nawet bez doprowadzania do wrzenia, bez dodawania kwasku - osobiście polecam obracać kubeczkiem żeby woda wirowała, odparowała z 12 ml do 8 ml, ale bez zagotowania. 2ml żeby dopełnić do 10 uzyskujecie przepułkując drugi raz kubeczek emaliowany aby wypułkać wszystkie resztki. To już oczywiście nie nad grzejnikiem xd, nad ogniem (nic się nie zapali jak glazura jest sucha) albo elektrycznie (w końcu emalia działa na indukcji
Powiem wam, że powolne odparowanie na grzejniku to jedyny sposób gdzie towar wychodzi bezbłędny - prawdziwy mocarz. UWAGA WYSOKIE RYZYKO PRZEDAWKOWANIA U OSÓB 3-CICH. JEŻELI WASZ KOLEGA MÓWI ŻE 200mg MAJKI LEDWO GO ROBI TO 200mg PRZEROBIONE TYM SPOSOBEM MOŻE GO ZABIĆ, LUN WPROWADZIĆ W STAN DEPRESJI ODDECHOWEJ - NIESTETY PISZE Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.