Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Warszawka; miałem dziś zaszczyt walnąć sobie waszą ćwiarę i bez wahania mogę powiedzieć, że jeśli chodzi o heroinę to był to mój najlepszy jej strzał w życiu. Brałem nieraz z W-wy, było elegancko zawsze, ale ten dzisiaj...aż się na moment przestraszyłem bo aż "uderzyło" mnie w głowę, a zawsze wjeżdżała chwilę po. Kumpel mi mówi: "ale na szczęśliwego wyglądasz", a ja w głowie: "tak, tak szczęśliwego, że zaraz wam zjadę i będzie 999", ale ta myśl jak wpadła, tak wypadła. Nie wiem, który rejon, lecz śmiało polecam Warszawę.
Warszawę, takie to piękne (zatłoczone i nie do odnalezieniu się w nim będąc solo pierwszy, drugi, czy też dziesiąty raz) miasto, nie reklamuje ćpania i nie mówię, żebyście próbowali w domu (czy też poza nim).
Niektore osoby mysla ze widzialy dobry towar co z czasem przy pomyslnych wiatrach jest weryfikowane :-)
A przede wszystkim nie patrzec tylko na.jak najnizsza cene. W.koncu.z czegos.ona.sie bierze zbyt niska :-)
12 marca 2020I_Need_MONEY pisze: A jak wygląda sytuacja w 3miescie? Ktoś się orientuje?
PS.
Tylko proszę do mnie nie pisać na priv w tej sprawie bo nie pomogę - kto będzie chciał, znajdzie bez problemu sam
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
a że miejsce bliskie daremnie pewnie spytam o przycięte warszawskie ćwiary zmieszane z kawą czy co-tam-chcesz-jeszcze po 7 dych i "ćwiary-ledwie-setki" po 50, ktoś życzliwy?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.