Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Przy tolerce na 400-500mg Maijki p.o. ile powinienem dać na p.r. ?
  • 2809 / 364 / 0
400-500 majki p.o to gdzieś jesli chodzi o p.r 150 spokojnie
  • 6 / / 0
A jakbym 200mg załadował? Nie będzie to niebezpieczna dawka?
  • 3449 / 718 / 9
Przelicznik nie jest aż taki. Zakładając że biodostępność to jakieś 15-20% więcej, dosłownie, przy dobrych wiatrach. Ale na początek przy nowej drodze podania lepiej mniej. Uwaga na szybki onset gdzieś 1-5 min, comeup 30-60 min, peak 6-8 h, offset 12-24 h. Plus zaleta to, że nie ma odrzucających odruchów ze strony układu pokarmowego. Zamień igłę na lewatywę. Zawsze to jakiś street working i harm reduction.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 3449 / 718 / 9
Dorzuciłem szczyptę witaminy C w proszku na łychę, której to kupiłem sobie kilogram na Allegro. Nie trzeba tego aż tak podgrzewać żeby masa tabletkowa bez otoczki się ładnie rozpuściła. Jelito grube ma pH lekko kwaśne i to też jest dobre, że nie wjeżdża roztwór zasadowy, tylko o podobnym pH. Mam wrażenie, że dało to boost do biodostępności. No i suplementujemy dodatkową witaminę C w okresie przeziębień.
  • 3449 / 718 / 9
Ten sposób z zakwaszeniem witaminą c, sprawił że ja zacząłem przedawkowywać siłą rzeczy Majkę no nie wiem jest jakiś taki po prostu mocniej mocniej wszystko to działa wydaje mi się że farmakokinetyka jest lepsza. Teraz dopiero wrzuciłem normalnie tylko takiego kamyczka małego to nawet na wadze 0,01 nic nie wykazało myślę że około 0,03, 0,02 w sensie masy nie mstka dwusetki i pierwszy raz mam tak że nie mam jakiegoś kurwa strachu nie Jak to mi wjeżdża kurwa że tracę oddech kurwa czy coś że muszę sprawdzać puls kurwa czy mi dalej serce bije nie mówię wam ta witamina c kurwa robi robotę jak chuj.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.