Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
09 marca 2017Niedzielny80 pisze: We wro to maja tylko ci co sobie dla siebie przywioza. Jak puszczaja dalej to ciach dosypka i leci dalej. Niewiele warte zreszta.
09 marca 2017Klepsydra pisze: Od wczoraj leci już nowy sort na Pradze.
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
A jeszcze jak nie mieszkałem we Wro to i tak zawsze mi się kojarzył z heroiną zaraz po Warszawie, Gdańsku, Szczecinie i Kostrzynie.
16 marca 2017GermanDoll pisze:Mówisz o tym jasnym?09 marca 2017Klepsydra pisze: Od wczoraj leci już nowy sort na Pradze.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Feliksa pisze:Misiowie puszyści - oceńcie no, jakie prawdopodobieństwo dostania czegokolwiek w znanych miejscach w stolicy - kiedy twarz nieznana, niewinna i tak dalej. Za często bywam ostatnio, a moje źródło (udaje?) odtruwa się.
Klepsa, na Sz. ten temat jest od dawna. Nie wiem jak na B. jeszcze niedawno byla tam ciemna gruda albo równie słaby jasny pył.
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.