Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Dziś dostałem telefon od znajomego który dziś wyszedł i ten co na pradze jest po 80 mam po 60 tego kozaka !!! Normalnie jak dostałem ten telefon to taki banan na mordzie mi się pojawił i musze jechać stestować niedlugo !!! :-) :-) :-)
A kurwa miałem najdluzszą przerwe w zyciu sobie zrobić hahah :-) :-)
P.S akurat po Targówku to wporządku Mordy latają ! czym Cię niby wkruwiają ??
Ale teraz osobiście nie słyszałem i nie miałem od tamtego czasu nikogo na Emokah .. Chcociaż napewno ktoś coś ma w Wawie dilów jest jak mrówek przecież .. jeden odchodzi w jego miejsce jest nastepnych 10
czarny3211 pisze:
P.S akurat po Targówku to wporządku Mordy latają ! czym Cię niby wkruwiają ??
Ja tez ostatnio byłem właśnie i sie wkurwiłem tylko bo takie gówno ze ledwo co poczułem ...
Ale jest i dobry w normalnych przystępnych cenach 60-70 zł na pradze wczesniej bylo po 50 a z dnia na dzien tak skoczyło , ale mniejmy nadzieje ze niedlugo wszystko wróci do normy i bedzie tak jak było ..
A z tym waleniem w choja ze słynym ''5 min jestem'' albo '' juz Cię widze '' to fakt są takie osoby , ale to wszędzie tacy są to nie zalezy od dzielnicy ! Najlepiej jezdzić do takich co zaczynają dopiero kariere oni nie walą w choja a im bardziej się dorabia tak zaczynają walić w choja!
Ja pomimo tego ze nawet teraz nie jestem juz wjebany i nie czekam na skręcie to i tak najbardziej wlasnie nie lubie czekać na materiał..
A jak mam juz w ręku to automatycznie załacnca mi się skręt (pomimo ze juz nie mam skretów) i aby szybciej przyjebać ! Ale to napewno nie tylko ja tak mam
Sopot pusty a w Gdynii ostatnio 2 kolesi przekrecilo sie od helenki:(ogolnie mala ilosc zazywajacych wiekszsoc osob na programie metadoneowym ,bajzla dawno w Gdansku nie ma a krajowka wymarla/
Tyle w temacie
green35 pisze:Ktos pytal o 3city?Kicha w temacie jest ale drogi 70-80 zl i w malo dosteonych miejscach i to raczej dla kumatego towarzystwa
Sopot pusty a w Gdynii ostatnio 2 kolesi przekrecilo sie od helenki:(ogolnie mala ilosc zazywajacych wiekszsoc osob na programie metadoneowym ,bajzla dawno w Gdansku nie ma a krajowka wymarla/
Tyle w temacie
W CPU te grzejniki muszą skądś brać. Ostatnio widziałem grupkę jak fascynowali się pokłutym kolegą jakie spodnie na gumce dorwał.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.