Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Alkoholizm to powolanie!
grizzly1982 pisze:W rzeczy samej :-) Na oko i po problemie.
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
jaki jest zakres cenowy za cw w stolicy ??
i jak z jakoscia ?
Ile czasu dziala H. palona ? I jakie dawki przyjmowac na 1szy raz ? (palenie - 0 tolerka na jakiekolwiek opiaty) :)
Na pierwszy raz to parę buszków z cw. i pozamiatane. Myślę że na 3-4 użycia wystarczy spokojnie. Może byc i tak że po 4-5 buszkach będziesz latał :-)
1szy dzien - wzialem cw. wypalilem to na 4 razy (w duzym odstepie czasowym) i ? I ledwo ledwo ,po prostu bylem rozluzniony czulem sie troche jak po mj ale naprawde bylo delikatnie.
2ugi dzien - wzialem kolejna cw. wypalilem 3/4 CW. praktycznie za jednym podejsciem i co ?! i tak jak wyzej ,to samo co dzien wczesniej noo na chwile poczulem jak mnie przymdlilo po 40minutach od momentu zapalenia (ale to tylko na chwile) ,zrenice raczej w norme ,choc nie jestem w stanie do konca powiedziec :/ czyzby az tak zjawisko wyrabiania receptorow o sobie dawalo znac ?! zle pale ? (gonie za kropla ,schodzi b. duzo buchow) czy moze kiepski towar ?
Doswiadczenie z opiatami: kilka razy kodeina (nie dziala na mnie praktycznie wcale ,zygac mi sie tylko po niej chcialo ,tak to nic prawie poza tym) i raz servedol bodajze ale to bylo dawno temu i nawet nie pamietam czy bylo to warte uwagi ,bo bralem to bodajze na zejsciu z amph.
aaa i PS. pukac nie zamierzam, jak cos to tylko palenie wchodzi w gre.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.