Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 520 / 18 / 0
Sevredol jak coś to tylko 10mg i 20mg. Pewnie wałek, dobrze że się nie dałeś :diabolic:
  • 37 / / 0
Jakby co, to chodziło o to ogłoszenie. Wklejam, żeby inni nie dali się nabrać:

http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie.ph ... 1573795258
  • 708 / 6 / 0
O nawet ohlosEnir dala. :d. Ja inaczej doszedlem so tej osoby .

Wole dac 200 i mieć pewność.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 37 / / 0
No właśnie. Tam jeszcze oferowała inne specjały ;-) Ale te wszelkie teksty o zmarłych ojcach czy chorych babciach to muszą być ściemy. Jeśli ktoś ma tragedię w rodzinie to zajmuje się zupełnie innymi rzeczami niż kantowanie ludzi na kasę w Internecie. O tym wiedzą nawet największe ćpuny :cheesy:
  • 708 / 6 / 0
Jaki kolor roztworu wam wyvhodzi? Mi taki jakby mglisty. Jak odstawilem w strzykawce na parę h. Yo bym klarowny jak woda. Albe to drobinki opadly na dno.
Jak robilem. drapalem wosk rozgniotlem wymieszalem z sola fizjologiczna 1 ml... Mieszalem z 3 minuty wszystko byli rozpuszczone. Filtr od fajki do tego przycinelem strzykawka mocno filtr i zaviagalem tlokiem. Wyszlo 0.75 ros tworu. Jednak metnego trochę.
Nadaje się to na pukanie.?

edit: Podalem w mięsień. Tylko miale. Igle 1.9 cm dlugosci. 0.4. Weszla do końca. Walilem w udo. Nie poczulem nawet momecia wklucia ? Czemu nic nie bolalo? XD teraz czuje pulsowanie w mięśniu. Po ilu wchodzi. ?
Spoiler:
  • 627 / 69 / 0
nie podaje się takich roztworów domięśniowo... tym bardziej jak widzisz, że roztwór nie jest klarowny. módl się, żeby nie zrobił Ci się ropień na tym udzie, czy inne świństwo.

roztwor z sevredoli zawsze wychodzi mętny, nawet kilkukrotnie filtrowanie nie pomaga. ale do pukania iv jak najbardziej sie nadaje.
A co Ciebie boli, narkomanie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
  • 1550 / 215 / 0
Warto zrobić trochę roztworu na zapas. Wówczas, w większej strzykawce, którą ustawimy dzióbkiem do góry na tłoczku osiądzie całe (prawie) nierozpuszczalne świństwo. Przez długą, zagiętą o 180 stopni igłę możemy przelać cały płyn znad osadu do innej strzykawki lub jakiegoś naczyńka. Gdy to wszystko stało ponad dobę, to czysty roztwór warto dla sterylizacji zagotować, w innym wypadku grożą herzklekoty, niestety bakterie lubią się namnożyć.
  • 708 / 6 / 0
Aha dziękuje za odpowiedz.
@Stary dziad tak zrobię. Juz tez nad tym myslalem.
Tez macie zawsze straty. Dajecie 1 ml wody a wychodzi wam 0.7 m l? To są duże straty czy nie?
Spoiler:
  • 1550 / 215 / 0
Za mało wody dajesz. Pomyśl trochę, a zrozumiesz jakie masz straty na filtrze, niech zostanie Ci 0,3ml na filtrze, to będzie 30% z 1ml, jeśli zrobisz to w 3ml, to straty wyniosą 10%. Proste, prawda?
  • 708 / 6 / 0
Tylko potem trzeba w siebie te 3 ml walić.
Spoiler:
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.