Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 414 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 8 / 0
Soplica pigwowa + sprite.

Takie połączenie brzmi idiotycznie, ale smakuje świetnie. Drink ma wygląd piwa, a w smaku jest dosyć słodki, mimo tego można go pić w ilościach hurtowych :D
  • 87 / 1 / 0
Dobry jest miks wina porto z colą. Dobrze smakuje. A co do wódki to najlepsza z redbullem albo tigerem :)
  • 44 / / 0
long Island ice tea - może i drogi jeśli kupujemy w lokalu, ale zazwyczaj wystarcza wypić 1 i faza na parę h zapewniona :)
  • 64 / 4 / 0
ulubiony drink - żóbrówka z trawką z sokiem 100% jabłkowym, smakuje jak szarlotka <3.
kolejny to wściekłe psy, gumisie (wóda z sokiem malinowym np.)
ale najbardziej to ja lubie zwykłą czystą wódkę oraz zwykłego czystego browara, zdecydowanie najbardziej mi to podchodzi, niezależnie od stanu.
  • 3854 / 316 / 0
2+dobry pisze:

-Stary, nie widziałem jeszcze takiego drina, ma jakąś nazwę?

-No ma.

-Noooo jaką...?

-Wrzody.
:cheesy:

Kiedyś gdzieś przeczytałem, że klasyczna Gorzka Żołądkowa dobrze wchodzi z mlekiem.

A próbował ktoś bieda Malibu - dykta + maślanka ? %-D
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5801 / 1193 / 43
learn sizzurp dla biednych
syrop z kodą, 50 dykty i 1ml giebla
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2116 / 630 / 0
Sok pomidorowy + 40mg 4-AcO-DMT. %-D

Na pierwszym miejscu White Russian (wódka + likier kawowy + śmietanka)

Gin + tonic, chociaż ostatnio trochę źle mi się kojarzy.
Daiquiri (w różnych wariantach, zależy jak kogo poniesie fantazja, zwykłe też jest si)
Cuba Libre.
Pina Colada.
"Monte", mleko + orzechówka.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 55 / / 0
pigwówka ze spritem jest genialna!
a poza nią to oczywiście wódka z energetykiem, zawsze mam taką radosną banię po tym.
no i wszelkie miksy z tequillą.
gin jest zdradliwy, zawsze kończy się źle ;d
ostatnio chłopak uczy mnie pić whisky.
"Przywieź mi obrazki ładne, książki mądre i słodycze albo landrynkową piękną śmierć... "
  • 251 / / 0
łycha+cola, :finger:
w nierównej walce zginęło państwo Zulusów
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.