Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 327 / 4 / 0
kiedys denaturat palil sie ze ojapierdole teraz jest troche gorzej, po raz kolejny polecam aceton, wypierdala jak wybuch bomby
  • 858 / 19 / 0
o lol ale progess zrobilem rok temu sie wypowiadałem ze "strachem" na temat picia a dzis to dla mnie picie dynksu jest czyms naturalnym %-D
kilka dykt których nie polecam (pewnie sklad inny)

dykta w szklanej butelce kolor wchodzi w róż - bardzo ciezko wchodzi smak mydlin połączony z paliwem
dykta z TESCO cos ala powyższy
dykty ktore polecam to biała/niebieska w plastikowym opakowaniu sprzedawania w spożywczakach w butlach 250 0.5l cena mała 2.5zl duża 4.2zl smak bardzo lajtowy po rozcieńczeniu i mozna na kacu smiało wypić bez ryzyka cofki
i co zauważyłem jak ostro walę dynks jakis czas to tracę glos zupelnie barwa inna ale wraca po jakims czasie do normy %-D

nie polecam walic dykty szybko to nie jest tylko reakcja zaobserwowana u mnie wiekszosc zuli co nawali sie szybko ma jakies chore filmy zwidy, bójki beczą i takie tam byc moze to jakis dodatkowy skladnik dziala ktory tam siedzi dziala na OUN

a i co do picia mainKampfa i ludzi zdegenerowanych zdziwilem sie raz
jestem na plazy wypatrzylem typka co sobie siedzial na lawce podchodzę i pytam czy nie dalby mi 2zl "do wina" mowi mam cos ale nie wiem czy to pijesz <-- czyli standard pytanie jesli chodzi o dynks mowie mu pije wszystko wyciaga wypilismy gadamy zaczal mi opowiadac ze przyjechal z daleka ma normalnie DOM prace itd tylko czasami chce sie poczuc jak "nikt" i przyjezdza tu i pije na koniec rozmowy dal mi 100zl wyslal po "flaszke" przynioslem mu reszte dal mi calosc tej kasy za "uczciwosc" jak to nazwal wypilismy i poszlismy w swoje strony
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 840 / 26 / 0
kurwa myślałem ze to ja hardcorowe akcje robiłem z ćpaniem helupy ale widzę ze są jeszcze lepsi... hehe
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 825 / 14 / 0
Ten "smaczny" płyn ich zabił. Pili, bo skończył się alkohol

Po płyn do chłodnic sięgnęli, kiedy skończył się alkohol, a im jeszcze było mało. Dwóch mężczyzn z Kleczewa koło Konina straciło życie po raczeniu się ryzykownym trunkiem.
Według właściciela posesji, jego koledzy dobrze wiedzieli co piją. Mało tego, twierdzili, że im to smakuje - mówi serwisowi tvn24.pl Renata Purcel-Kalus z konińskiej policji.
Mężczyzna opowiedział, że pił alkohol razem z nimi. Jednak, kiedy się skończył, poszedł spać. Jego kompani postanowili dalej imprezować. Tyle, że już przy borygo.
Kiedy właściciel posesji obudził się rano, zobaczył zwłoki kolegów. Obok nich leżała butelka po płynie do chłodnic.
http://www.sfora.pl/Ten-smaczny-plyn-ic ... hol-a58228
  • 238 / 15 / 0
wie ktoś może jak usunąć metyloetyloketon?? bo usuniecie bitrexu to nie problem .tylko nie wiem jak usunac ten metyloetyloketon
"Niejednemu tu psychiatra jestem pewien nie pomoże,"
  • 8 / / 0
To napisz jak sie pozbyc tego bitrexu
  • 247 / 2 / 0
Czy da radę wyciągnąć sam etanol przez destylacje?
  • 238 / 15 / 0
Bitrex usuwa sie za pomocą podchlorynu sodu. tylko jest problem z tym metyloetyloketonem. bo nigdzie nie mogę znaleźć jak go usunąć.
"Niejednemu tu psychiatra jestem pewien nie pomoże,"
  • 538 / 6 / 0
Oprócz tego, że denaturat jest bardziej gorzki od zwykłego etanolu to po odpowiednim rozrobieniu nie jest taki zły.
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 5801 / 1193 / 43
Z czym to gówno rozrobić ? Z wodą ? Smak tak obrzydliwy, że od razu cofka.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.