Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 21 / 4 / 0
Siema.
Jak wygląda u was sprawa seksu po alkoholu (szczególnie w dużych ilościach) ?
Ja po sporej ilości, bez dodatków mogę już zapomnieć o tej przyjemności.
Ostatnio po 4x 0,5l z koleżanką przyjąłem 75mg sildenafilu 3x 25mg,wrzucałem w trakcie picia, po jednej. Dałem radę,koło 15 minut na pieska,przy zmianie pozycji i dosłownie 10 sekundach bez podniecenia leżał :płacz: Dawki sildenafilu już nie zwiększę bo mi serducho siądzie,jakieś inne wspomagacze?
Dodam,że jestem uzależniony,piję od 2 lat z krótkimi przerwami (maks 4-5 dni) prawie codziennie. Zastanawiam się czy z tego też wynikają ogólne problemy, czuję jakbym miał kompletnie rozregulowany system hormonalny (badania w normie) albo seksualny :korposzczur: Raz nie mogę dojść przez godzinę,a raz 10 minut starczy. Raz stoi jak skała a raz w ogole,raz opada w trakcie a raz przy krotkich przerwach. Z ochotą tak samo,mam okresy,że libido mam wielkie i mam okresy,że prawie zerowe.
  • 4 / / 0
Ogolnie na trzezwo moge wytrzymac max 20 minut jednak po wiekszej dawce alkocolu niekiedy 1.5h sie pociągło xd
  • 58 / 12 / 0
Po alko jest miękka faja.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.