Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Jesteś lękowcem?
2 opakowania niecałe w 6 tygodni z przerwami może wywołać objawy odstawienne zwłaszcza jak się piło alkohol, brałeś niskie dawki więc co chcesz ryzykować, powinna ciebie interesować hydroksyzyna a jak Cię to nie uspokoi to włączyć pregabaline na czas do 2 tyg zacznij od 150mg jak nie zadziała podbij do 300, spokojnie to minie wiem że ciężko ale takie właśnie jest ten niepozorny Alprazolamum. Kwestia psychiki, nie podkręcaj sobie za dużo staraj się to z jajami wytrwać a jak serio już nie będziesz dawał rady no to tak jak mówiłem pregabalina, jeśli to nie zadziała i naprawdę będzie ci ciężko mimo upływu 2 tyg z pregabalina odstaw ja schodząc dziennie o z75mg i włącz Clonazepamum 0,5 mg dzień, redukując go tygodniowo o 0,125mg. I tak czy siak czy teraz czy po tym schemacie co przedstawiłem parę tyg będziesz musiał pocierpieć. Przy powilnej redukcji klona nie będzie to aż takie mocne. Oczywiscie najlepiej żebyś poszedł do lekarza i stosował się wg jego zaleceń. To jest tylko moja subiektywna opinia i się nią nie kieruj, takie rzeczy tylko pod okiem lekarza.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.