Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Kakihara pisze: Oxazepam - bez tolerki 20 mg swietnie kladla mnie do snu, z tym że wg mnie tylko do tego sie nadaje, oczywiscie nie majac tolerki
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
alpra - tolerka skacze szybciej niż młodzi chińczycy-samobójcy. Można sobie odpuścić po dojściu do 1mg.
diazepam - usypia mniej fajniej niż nerwosol. Innych właściwości nie zauważyłem.
clon - świetny przeciwlękowo, doskonały na rozmowę o prace, egzam ( w ilości 1mg )
Pozdrawiam wszystkich co biorą benzo w celach leczniczych.
estazolam - niefajne zamulenie, senność, nic ciekawego
temazepam - potężna senność, nogi z waty, lekka euforia, po jakiś dwóch godzinach szybkie otrzeźwienie
Więcej chyba nie chcę, bo nie polubiłem się z tymi związkami za bardzo, głównie dlatego, że zawsze mocno dziurawiły mi pamięć.
role(diazepam)..._kult....mega luz odprężenie...nauczyli mnie tego na detoksach od alko...
klon(wjebany jestem od 7 miechów)..zamiatacz porównywalny z rycerskim mieczem,w połączeniu z alko kultowy odjazd(niebezpieczny,konczy sie na bójce w policynej suce i mandatach)
alpra.....michael jackson to nawet napierdalał...(raj na ziemi ,po odstawce zombie)mówie o sobie bo jechałem na tym ok 2 mies...i wszedłem na clon.oczywiscie żeby odstawic...no i z deszczu pod rynne.albowiem jeZdem alkoholikiem.
nitra__łagodny dobry brat, aczkolwiek w połaczeniu z alko równie niebezpieczny jak clon...
esta-zasadiczo na sen nie opłaca sie wychodzic po tym na miasto bo można pod stolikiem wylądowac...
...to chyba na tyle chociaz testowałem wiecej....
rolki - odprężenie i spać!
oxazepam - spać!
klonik - tak! zajebista pewność siebie, zmniejszenie zamuły dnia codziennego i aktywizacja. duży minus za amnezję!
klorzepat - można pukać, ale trza dużo, ogólnie słabe benzo
Odstawienie - tylko lorazepam go przebija. Rozbicie, wkurwienie, doły, krzywe jazdy, krzywe myśli. Bardzo trudne do odstawienia po solidnym ciągu. U mnie wystarczy już kilka dni pod rząd, żeby rozjebać system.
diazepam - chill, miłe rozluźnienie mięśni, ale jak się jest niewyspanym to szybka senność; dobre przy braku tolery...
Odstawienie - oczywiście jak zawsze zależy od długości i "profilu" ciągu, ale imo odstawienie to formalność. W końcu długi czas półtrwania.
klonazepam - szaleństwo
Odstawienie - bolesne jak skurwysyn. Ale niektórzy - przypuszczam, że przy małych dawkach - mówią, że jest lajtowe przy dobrym planie.
klorazepat - bardzo słabe, wysoce prospołeczne. Tylko dla nowicjuszy.
Odstawienie - bezszelestne.
lorazepam - słabo pamiętam (dawno to było), ale raczej a'la klony. Mocne i długo działa. Widziałem po tym wodę spływającą po ścianie, wymazałem w domu ścianę gównem na fazie (prykłem, poszedł kleks, upewniłem się, że poszedł, a potem nie wiedziałem w co wytrzeć rękę
Odstawienie - koszmar.
tetrazepam - aaa różnie, różnie. Czasem tylko rozluźnienie mięśni (najbardziej benzo na to działające), a czasem nawet prospołecznie i chillowo.
Odstawienie - nie brałem w ciągach. Zero problemów po jednorazowym zażyciu.
temazepam - bardziej nasenne, niż przeciwlękowe, mimo wszystko było przyjemnie. Muli, muli.
Odstawienie - nie brałem w ciągach. Zero problemów po jednorazowym zażyciu.
alpra jeszcze jako tako, ale zamuła
Bromazepam niby light, ale też zamuła
jeszcze został do przetestowania baclofen i rzucam w pi.du wszystkie depresanty i benzodiazepiny
świetnie sprawdzxała się selegilina, ale niestety zapas się skończył
ogólnie odrzucam i benzo i stymulanty (zostaje sele i byc może baclofen), ewentualnie jakieś środki dopaminowe typu pirbedil
estazolam - w połączeniu z dużą dawką kofeiny działa świetnie. euforia, pewność siebie i wyjebane na wszystko.
oksazepam - muszę tego zeżreć dużo, by działało. Lekka euforia i rozluźnienie. idealne na wieczór po wkurwiającym dniu.
więcej benzo nie brałem, niestety (a może stety ^^)
drugi alprazolam za miły chilaut
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.