Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 460 / 3 / 0
Jako że na ogólnym w klonach zrobił się niemały offtopic - z polecenia naszego wspaniałego i wyrozumiałego moderatora Nutelli i Coca Coli postanowiłam założyć osobny wątek gdzie możemy kontynuować nasz spam składający się z...

twórczości po klonazapamie i innych benzodiazepinach.

Zapraszam serdecznie i życzę owocnych wytworów wyobraźni ;)
Ile nie miał byś hajsu, ile nie miał byś rzeczy,
możesz szczęścia nie zaznać, temu nikt nie zaprzeczy.
.
  • 153 / / 0
  • 460 / 3 / 0
O kurde, serio to Twoje?
Pomimo że nie lubie tego typu głosu to Ty spiewasz zajebiscie. Probowales kiedyś się do jakiegoś programu zgłosić?
.
  • 583 / 6 / 0
tworczosc na benzo jest identyczna czyli znikoma jak na trzezwo. temat z dupy
benzodiazepin sie nie cpie poryte berety
  • 825 / 14 / 0
Stworzyć na klonie to możesz nowy patent jak coś spromować :cool:
  • 1009 / 42 / 0
stratocaster pisze:
Dobra idea, https://www.youtube.com/watch?v=IknmAIpk-vE
https://www.youtube.com/watch?v=IknmAIpk-vE To też po klonach na zejsciu z kwasu ...
Daje radę człowieku, zgłoś się do jakiegoś programu, wyślę na ciebie smsa
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 153 / / 0
Tak to moje :) Wydałem nawet płyte i gram koncerty po polsce i europie :) Dzieki za miłe słowa
scalono - aire
inso pisze:
tworczosc na benzo jest identyczna czyli znikoma jak na trzezwo. temat z dupy
benzodiazepin sie nie cpie poryte berety
Cpie sie .

prosze moda o złączenie postów i praszam za kłopot .
Ostatnio zmieniony 29 maja 2013 przez stratocaster, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 460 / 3 / 0
Ja tak już mówiłam preferuję rap, i jaram się głosami ćpunów tworzących tę muzykę, ale Ty Stratocaster jesteś niesamowity, naprawdę. Masz głos jak profesjonalny wykonawca, który tworzy dobre kilka lat. Chętnie usłyszałabym coś w naszym języku, jeśli takowe nagranie posiadasz :)
.
  • 153 / / 0
Napisałem Tobie mail ... znaczy pm, jak nie dojdzie to pisz w knajpie gdzies czy coś tylko daj znac.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2013 przez stratocaster, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 460 / 3 / 0
https://www.youtube.com/watch?v=8_9j83BX3Vc
Kurcze, ale Ty mi kogoś przypominasz!
Taki trochę Kamil Bednarek bez dredów :D
Mam wrażenie jakbym Cię już gdzieś widziała...
.
ODPOWIEDZ
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.