Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Poprawiono tytuł wątku. mrstothet.
1. Mam zawsze rację
2. Jak nie mam racji - patrz punkt pierwszy
Na badaniu wyszło wysokie i lekarz mi przepisał bellergot (fenobarbital + atropina).
PS. waże jakieś 57kg.
biorę efedrynę (w połączeniu z kofeiną i asp. - Thermal Pro) od 4 dni, póki co raz dziennie 20 mg efki + 200 kofeiny. kontroluję ciśnienie i puls, tak na początku, i o ile puls jest trochę wyższy niż normalnie, tak ciśnienie - obniżone? zastanawiam się czym to jest spowodowane. naturalnie mam dość niskie ciśnienie, więc taki spadek nie działa na plus. miał ktoś kiedyś taką sytuację? (to przejściowe czy może podróba? - nie zależy mi na wzroście, ale na spadku też nie, a nieco mnie to zdziwiło, że na efce ciśnienie w dół...).
pozdrawiam,
iKnowYou pisze:zalezy od dawek. bralem kiedys w ramach odchudzania, dawki 30g dziennie z kofeina 200mg, do tego suplementacja witaminami itp. ,dieta. problemow z cisnieniem nie odnotowalem
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).