Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 440 / 30 / 0
Nie polecam za to potasu, dzisiaj zeżarłem trzy na cztery zalecane tabletki. Obniżyło mi już naprawdę niebezpiecznie niskie ciśnienie krwi ( mrowienie ust i nosa, dziwne ręce tzw. lekkociężkie ( ach te powiedzonka ;) ) ). Magnezik i witaminka C, czekolada i seks.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 1 / 0
Nie wiem czy ktos juz o tym pisał ale ja na zwale zawsze do sauny. Serducho napierdala jak szalone poce się i wypacam wszystkie tokyny potem do zimnej wody i az się czarno przed oczami robi ale 10 min i jestem jak nowo narodzony.
  • 803 / 40 / 0
witaminy, minerały w ilości 2x i więcej powyżej dawki zalecanej przez producenta, uzmysłowienie sobie jak ważne jest częste picie i wbrew brakowi apetytu jedzenie - to nie musi być szwedzki stół, ale coś tam warto od czasu do czasu wrzucić na żołądek - mój sposób na jadłowstręt polega na obfitym popijaniu podczas przeżuwania, dzięki czemu do przełknięcia jest coś w rodzaju papki dla niemowląt, fajnie byłoby mieć jakieś benzo, ale zauważyłem, że perazyna (neuroleptyk, kupiłem przekonany, że to prometazyna) z braku tych pierwszych również sprawdza się na te wszystkie nerwice (przypuszczam, że difenhydramina również by nie zaszkodziła), choć nie poprawia samopoczucia, w umiarkowanych dawkach nie powoduje senności, a wywołynane po zażyciu perazyny na trzeźwo otępienie na amfie nie występuje
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 10 / / 0
Przed snem(pod warunkiem że sie wie że uśnie w przeciągu dwóch godzin) łyknąć cztery tabletki witamin A-Z + magnez. Jak nie uśniesz wystarczająco szybko to witaminki potrafią tak dojebać że poczujesz sie jakbyś spał tydzień i właśnie pierdolnął dobrą kawke. Wiadomo że najlepiej zjeść przed snem ale ja nie moge bo mam problemy z przewodem pokarmowym, więc wypijam litr wody, szczam spierdalam do wyra, łapie sie za oczy żeby nie skakały, nie ruszam sie choćby skały srały i w końcu usypiam. Oczywiście najlepszy hłyt marketindody na zjazd to blancik amnezji ale nie polecam stać podczas jarania :) C.d. jedzenia to zawsze na spidzie najlepiej wchodzi taka jakby lekko niedopieczona(wilgotna) pizza z litrem keczupu hehe
@edit A zapomniałem dodać że dobry seks to jest lekarstwo na wszystko, ja na spidzie i na zwale jestem jak zajączek dziuracell i nigdy nie mam problemu z zesztywnieniem ;) jedynie co to skurcze atakują

Tam widziałem że ktoś pisze żeby jebnąć gainera(proteiny) hahaha no oczywiście jak chcesz srać i rzygać w tym samym czasie, człowieku nie wierze że ktokolwiek jest w stanie to strawić na zwale, ja to ledwo trawie jak jade bez żadnych substancji, na mase przez 3 miechy :gun:

Troche sie wygłupie bo na tym forum sami starzy wyjadacze ale najlepszy sposób żeby nie mieć zjazdu to nie ćpać :nolove:
Pamiętaj, dobrym ludziom trzeba pomagać, tych których nie znasz możesz mordować i okradać http://www.youtube.com/watch?v=TnIQANWa4nY
  • 452 / 2 / 0
jak wyeliminować sztywnienie i napianie się palców, któremu towarzyszy bardzo duży ból? przepraszam ale nie wiem jak to się fachowo nazywa, tak więc nie mam jak poszukać. post można usunąć po tym jak ktoś mi coś poradzi czy zarzuci linkiem. zjadłem już bardzo dużo magnezu i tylko pomogło ale ciągle jeszcze to występuje.
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2013 przez ponololo, łącznie zmieniany 1 raz.
The Smiths - Pretty girls make graves

kontakt tylko i wyłącznie przez gg - 5306912
  • 40 / 1 / 0
Na to najlepszy jest masaż i wcale nie żartuję. Poczytaj w sieci jakie punkty uciskać, gdzie cię najbardziej boli itp. Pomoże nawet sam masaż stóp albo głowy (tak, na plecy). Rozciągaj się, to też wiele daje. Jak masz drugą połówkę, której możesz zaufać, poproś ją o pomoc!
Uwaga! Użytkownik AuroraRusek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Browar i seks, najlepsze lekarstwo :p
  • 677 / 2 / 0
Jak wyżej haha xD Można do tego dodać balnta.
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / / 0
Prysznic, kawka, papierosek, zupka, witaminki, nie myslec o problemach, nie pluc sobie w morde, ze znowu sie zćpałeś/aś, pić wode, sen lub relaks w czystej pościeli czytajac sobie jakiś ciekawy wątek z HR. Broń cie Panie Boże nie kminić wiecej prochu.
  • 25 / / 0
Piwo(lub kilka)+joint. Można jeszcze spróbować coś zjeść.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.