Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Zmiany ścierwa
Dobra, bez zmian
102
10%
Chujowa, lecz zawsze taka była
169
17%
Była dobra, ostatnio poziom spadł
388
38%
Była chujowa, ale ostatnio się poprawiła
78
8%
Nie zauważyłem żadnych zmian
42
4%
Jest popierdolona, robi rozpierdol w czaszce, i działa nie jak fryta
230
23%

Liczba głosów: 1009

ODPOWIEDZ
  • 1817 / 111 / 0
100% na jakiś czas się wjebiesz w fetę. ;) Wspomnisz moje słowa. :D
  • 1121 / 157 / 0
Ha eliot chciałem to samo napisać :-D
prędzej czy później polecisz w kilkumiesięczny ciąg :wall:
a później jak pomyślisz co żeż naodpierdalał to będziesz miał takie oczy 8-(
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 732 / 57 / 0
Eliot True story. Albowiem kto raz zaćpa czachę pacianą, ten już z nią ma ściśle przyszłość związaną %-D biała dama to szmata, najpierw Cię uwodzi, później doprowadza do wraku człowieka ale tym samym powoduje że ciągle jej pragniesz, ma dziwka KuREwSKI charakter. Ona Cię traktuje jak dziwke a Ty dalej za nią latasz jak pies za suką
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 385 / 22 / 0
Nie każdy ma takie ciągotki wdupiałem w swoim życiu może z 7 razy,miałem przerwy 2 letnie.Boje się tego po prostu może się to wydawać śmiesznie ale nie chce wylądować w psychiatryku z schizofremią(widziałem tych cwaniaczków,kryształowców,którzy dostawali po 30 tabsów i chodzili po scianach).Ostatnio wjebałem ten syf 2 razy i dziękuję,nie mówię,że to był ostatni raz bo rózne rzeczy w życiu mogą mnie napotkać ale zwyczajnie tego nie chce.Ładnie mnie tu ludzie podsumowywują ''opiowrak'',''spedziarz''.Piszczcie co chcecie jestem lekomanem,alkoholikiem i od czasu do czasu coś mocniejszego tyle w temacie.
Zanim coś weźmiesz zastanów się kilka razy i zaczerpnij info o tym.
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
  • 335 / 1 / 0
Od 3 lat nie tykam tej pierdolonej trucizny, broni biologicznej. Byłem głupi że brałem kiedykolwiek. Nadal walczę z konsekwencjami.
Zycie mnie nauczyło najbardziej jednego. Nie przysięgaj Bogu czegoś czego nie zrealizujesz. Lepiej milcz.
  • 1817 / 111 / 0
Tak jest, zgadzam się, słusznie mówisz, święte słowa. Nie tykać nigdy szmaty. To niszczy życie.
  • 146 / 8 / 0
krzyżówka pisze:
Nie każdy ma takie ciągotki wdupiałem w swoim życiu może z 7 razy,miałem przerwy 2 letnie.Boje się tego po prostu może się to wydawać śmiesznie ale nie chce wylądować w psychiatryku z schizofremią(widziałem tych cwaniaczków,kryształowców,którzy dostawali po 30 tabsów i chodzili po scianach).Ostatnio wjebałem ten syf 2 razy i dziękuję,nie mówię,że to był ostatni raz bo rózne rzeczy w życiu mogą mnie napotkać ale zwyczajnie tego nie chce.Ładnie mnie tu ludzie podsumowywują ''opiowrak'',''spedziarz''.Piszczcie co chcecie jestem lekomanem,alkoholikiem i od czasu do czasu coś mocniejszego tyle w temacie.
Bez paniki, po czasie się nudzi i wraca jako taka kontrola. Mam za sobą parę monolitycznych cugów i uwierz mi nie taka feta straszna jak ja malują. Jak ktoś jest głąbem to go poryje jeszcze mocniej. To insomnia niszczy głowy a nie feta.
  • 732 / 57 / 0
Popieram w pełni przedmówcę
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 1817 / 111 / 0
No tak, zapomniałem, bo przecież po fecie się śpi jak niemowlę. ;)
  • 308 / 17 / 0
Zdarzalo mi się brać piątki po 60pln, a nawet jedynki,czy dwójki w cenach 13-15 pln za g, (jakość szczerze mówiąc średnia, ale wtedy to mało co mnie klepało, bo żarłem non stop) ale to tylko i wyłącznie z powodu dobrych relacji z tym kolesiem - taka oferta od kogoś nowopoznanej osoby budzi ogromne wątpliwości.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.