Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
prędzej czy później polecisz w kilkumiesięczny ciąg :wall:
a później jak pomyślisz co żeż naodpierdalał to będziesz miał takie oczy 8-(
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
krzyżówka pisze:Nie każdy ma takie ciągotki wdupiałem w swoim życiu może z 7 razy,miałem przerwy 2 letnie.Boje się tego po prostu może się to wydawać śmiesznie ale nie chce wylądować w psychiatryku z schizofremią(widziałem tych cwaniaczków,kryształowców,którzy dostawali po 30 tabsów i chodzili po scianach).Ostatnio wjebałem ten syf 2 razy i dziękuję,nie mówię,że to był ostatni raz bo rózne rzeczy w życiu mogą mnie napotkać ale zwyczajnie tego nie chce.Ładnie mnie tu ludzie podsumowywują ''opiowrak'',''spedziarz''.Piszczcie co chcecie jestem lekomanem,alkoholikiem i od czasu do czasu coś mocniejszego tyle w temacie.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.