Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Więc jest tak bawie się tym gdzies około roku. Na początku jakos przez pierwsze pięc razy miałem normalnie zjazdy, a później były coraz słabsze az zanikły w dodatku jak sie nafukam to nic nie jem i nie spie (jak wale to tylko ciągi minimum 3 dni).
Własnie jestem po 5 dniowym ciągu nie spałem jeszcze ani godzinki i nic nie jadłem i czuje sie bardzo dobrze, a moi znajomi jedzą na siłe spią przynajmniej kilka godz a dzis wszyscy leżą na zjazdach podczas gdy ja normalnie funkcjonuje.Dlaczego tak jest??? Prosze o odpowiedz.
Dawidlibero podejrzewam że jesteś jeszcze młody i masz silny i nie bardzo zniszczony organizm, Twoje uwarunkowanie genetyczne powoduje że nie odczuwasz tak silnego zmęczenia, ale czekaj, jak nie teraz to za rok czy za dwa, ale długo tak nie pociągniesz, uwierz ;-)
2.Kąpiel
3.Przed snem 6mg bromazepamu +witaminki i magnez w tabletkach i powinno być dobrze
Cały czas dużo wody!!!
Po pobudce jak jednak jest źle to PWE i.v ;) i ampułeczka 10% glukozy
Też tak miałem. Zjazd? Jaki zjazd, kurwa? Syp dalej!
Po roku (bardzo szybko) problemy z sercem, kłucie, duszności, potliwość, nawet jak nie ćpam np. 2 tyg.
A miało być tak pięknie i jest, ale teraz mam zwałke, więc jest niezbyt hm. komfortowo.
DymPaliKali pisze:zamiast się tym zamartwiać zacznij zbierać na pogrzeb skoro 3 dni to dla ciebie minimalny ciąg
/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
Choć osobiście preferuję 6 piw + 150mg dxmi od razu jak nowonarodzony.
Trzeba to polubić :) Niektórzy pewnie wiedzą ocb i lubią zryty stan doprawić jointem i browarkiem i wyjść na miasto :)
Ostatnio taką akcję miałem z ziomkiem o 8 rano na Krupówkach , chodziliśmy od góry do dołu sfrytowani szukając sklepu gdzie można kupić lufke , bo nie chcieliśmy palić dżefa :)
A konkretnie jak zmiejszyć zjazd to jest wiele metod , podstawa - uzupełnienie witamin które zostały wypłukane przez szuranie .
Jest coś takiego jak Nutri Drink , dostępny w aptece
http://www.nutridrink.pl/content/%C5%BCywienie-medyczne
Cena 6pln ale skutecznie zmniejsza zjeba i podnosi apetyt i pomaga powrócić do świata żywych.
Pomaga w chuj
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.