Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
co wy tu pier.. ja speed'a biorę w żylłę od 10 lat chodzę na siłkę waga 115 kg biceps 50 cm i co wy na to frajerzy
Uwaga! Użytkownik grubynysa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
ile fety na pierwsze iv przy niskiej tolerancji ?
jak bletki nie ma jointa skręcę ci z serwetki
  • 574 / 3 / 0
1/5 ulicznego gieta, zależy też od czystości.
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 40 / 0
Przede wszystkim od czystości
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 52 / 0
Ehh nadal zdarza mi się raz w miesiącu coś strzelić. Jeden bat na zgięciu jest w trakcie remontu i go nie ruszam aż się sam nie naprawi. Znalazłem inne, też oczywiście na ręku. Zmieniłem igły na 4 max 4,5. Ale sporo towaru daję, tak z 800mg do pompki, robię szejka. I całą resztę przygotowań i walę dopiero. No wejście jest, ale mamy fetę beznadziejną znowu. Czekam na lepszą. Ale będzie lepsza a ja wezmę znowu 800mg i okaże się, że przeginka :P. Pytanie mam do was, po jakim czasie, wam znikają ślady, mianowicie zgięcie jedno mam skatowane bardzo, były wylewy, jest żółte, są zrosty.. tragedia. I strupy. Z tydzień?
  • 351 / 8 / 0
Mi zajęło zaleczenie zgięcia (nadużywane przez przynajmniej rok, chyba faktycznie dłużej) pół roku. Rok do zniknięcia śladów i rozejścia się blizn(ciemniejsze było miejsce, już nie jest). Bez kitu. Jeszcze nie używałem, ale mam zamiar, bo dopiero teraz wygląda jak kiedyś.
  • 203 / 7 / 0
Był okres w moim życiu, że waliło się kilka razy dziennie, po kilkanaście dni z rzędu.
Jedynie wtedy miałem myśli o waleniu w kanał, a dlaczego by nie spróbować?
Ale teraz, gdy ćpam trochę rzadziej to czuję wstręt do tego, aby nie wróciły tamte czasy.
Nocny Spamer
  • 179 / 3 / 0
Ja walnołem parę razy speeda w kabel bo chciałem / miałem nawet jakąś obsesję na tym punkcie poczuć zobaczyć jak to jest. zawsze myślałem o heroinie ale u mnie nie ma i padło na spida no bo na co innego. Parę razy było potem dałem sobie spokój bo nie wychodziło mi trafianie w żyłę i zostają ogólnie ślady. Namęczyłem się trochę ale czasem było zgrabnie. No i chciałem poczuć jak to jest walnąć coś prosto do krwi. Fajnie było. Lubie/lubiłem widzieć krew w pompce i bach.
  • 761 / 11 / 0
Generalnie boję się igieł, ale po alprze niczego się nie boję, więc zajebałem speeda w kabel; nareszcie udało mi się trafić w żyłę, aale jak to przefiltrowałem to zobaczyłem jaki przeżeniony był ten speed i dużo go tam nie zostało, także żadnego, większego wjazdu nie poczułem. Kolejną iniekcję pozostawię sobie na metkata, może mi w tym kto pomoże, żebym nie musiał brać alpry (na trzeźwo nie jestem w stanie, bo ręce mi się zaczną trząść, słabo mi się zrobi, w wąż strażacki bym nie trafił, a co dopiero w żyłę), bo miałem już nie żreć benzo, aaale...
  • 16 / / 0
mam pytanka
1 jakie proporcje dajecie fety do wody??
bo mi juz przy 200 mg na 2ml robi sie zawiesina
2 czy kiedykolwiek zdążyło wam sie zostawić przygotowana fete do wstrzyknięcia i pojawiły sie w środku jakby igiełki po około godz do 2?? aha jak dodałam wody i wytrzepałam rozpuściły się
bo mi tak
Pozbyć się Boga to prawdopodobnie pierwszy krok by stać się niewinnym, by utracić poczucie grzechu i poddania, fałszywego żalu za rzeczami które i tak są stracone
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.