Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 397 / 32 / 7
CT 100-125 średniej jakości? Słąbe dojścia, za 70 zakminisz dobry sztynks jak poszukasz i się dobrze poobracasz... grunt szukać :D
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / 1 / 0
200 pln, warszawa. ale jakość powala. wielkie, bielutkie jak śnieg grudy bez żadnych domieszek. na kalkulatorze zawsze 5.0, bo tego wymagam, sprawdzam i za to płacę. samara zamknięta, a w całym pokoju jebie władem. dla stałego klienta opcja na dowóż :D
Uwaga! Użytkownik polityk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 2 / 0
Kraków worek za 100-140zł jakość zazwyczaj dobra seta stawia na nogi! :D
Uwaga! Użytkownik Sashimi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Lodz 120-150, mozna tez za 100 wyczaic, ale nie ma porownania jesli chodzi o jakosc.
  • 1 / / 0
Okolice Lublina, kilkunastotysięczne miasto. Standardowa jednostka do kupienia w hurcie to 2,5 g, chociaż już od dawna wagowo to tyle nie jest. Cena za "dwa i pół" to 50 albo 60 zł. W niektórych źródłach nawet przestano to nazywać "dwa i pół", tylko po prostu "dwa" bo to ilościowo bliższe prawdy. Rodzajów jest kilka i widać że to nie jest ten sam prąd, jedynie przerzeniony z różnymi domieszkami, bo różnią się kolorem, zapachem, konsystencją itp. Jednak jakość pozostawia wiele do życzenia. Do tego Ci "zakichani biznesmeni", robią się coraz bardziej pazerni i przykładowo "recedens" z 15letnim stażem, potrafi wziąć hajs i zamiast się odezwać o umówionej porze to potrafi polecieć od razu na automaty i potem trzeba go szukać i za nim chodzić. W innym znowu źródełku ktoś potrafi dać "dwa i pół" które waży więcej, a standardowy pakiet wygląda jak poduszka, tyle tego jest, bo dlr myśli że jak dopierdoli więcej rzenidła, to ludzie będą się rzucać z radości że takie wypchane pakiety.
  • 397 / 32 / 7
Nienawidze szmaciarzy żeniących fett, ale pamietajcie , ze oni też swe źródła mają, może łapcie kontakty bliżej początku "łańcucha"?

Ok pisałem wcześniej o CT... UK okolice Birmingham. Piątkę za jakieś Ł 35-40 funtów. Jest dobry, sieka, ale mimo wszystko - deko pomieszany z czymś.

Osobiście dotarłem bliżej początku łańcucha - w sumie sort mógłbym od chema odbierać ze stołu.. i za 5-tkę nie wiem ile by chciał, ale uncję mam za Ł80.
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Może będzie to lekki offtop. ale jak jest z feta w B-B. Ostatni raz temu bawiłem się koło 2 lat temu z tym specyfikiem i był sztos, ale potraciłem kontakty przez ciagłe zabawy z alfa i metafedonem.
Oczywiście próbowałem coś ogarnąć na mieście ale takie syfu to za darmo bym nie wciągnał. Tęskie za dobra nie żenionym futrem, jakieś porady? :D
  • 5 / / 0
W-wa Ndzk całkiem całkiem. Przy dobrym dojściu 20 pół, 35-40 jeden
  • 2 / / 0
To i ja dodam cos od siebie, UK blizej Londynu ni kkrecha (godzinke drogi) ale ceny poodbne 40 panciakow za piatke z wagi, ale widac ze koleszka miesza z dwoch zrodel bo dwa rozne zapachy sa, choc kopie konkretnie. Ale teraz widze z ei tak sie wymiotlo cos bo rok czy 1.5 do tylu piatka szla za 25 i to nasza Polska wiec szlo poszalec.
  • 55 / 1 / 0
Normalnie 120, ale to słabiak.
Ta o czystości >80% goniona dopiero od 100g, 7zł z 1g. Willy Wonka daje dobre, drapiące ciało gówno.
Miasto osrało włada, na rzecz rc.
Ta piękna sprzedawana tylko tym wytrawnym i nie ma pierdolenia się w drobiazgi. Jest to niebezpieczna opcja. ;)
Uwaga! Użytkownik zasadniczy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.