Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
proste: po dobrym prochu po parunastu minutach twoj maly sie kurczy, i masz chec zrobienia dobrej kupy:):) poza tym siniejesz i masz zajebist jasnosc umyslu/pozdrawiam
  • 1329 / 58 / 0
Ekspertem nie jestem bo fetę waliłem ostantio kilka lat temu, ale czytałem gdzieś, że wg policyjnych statystyk przeciętne futro sprzedawane przed osiedlowych dilerów zawiera 10-15% amfetaminy. Gadałem raz z jednym który opowiadał jak dodaje trochę fety do kreatyny i pokruszonego apapu i sprzedaje to łebkom. Więc jeśli nie masz jakiegoś pewnego źródła to łatwo trafić na szajs. Z tego co pamiętam to dobre fuko zazwyczaj miało grudki, charakterystyczny zapach i gorzki spływ. Po samym wyglądzie nie rozpoznasz, trzeba spróbować
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 42 / 2 / 0
Fuck, u mnie to chyba prawie nie ma betonu. Kminili mi znajomi ze 4 razy, za pierwszym razem naprawdę to był beton (za miesiąc dwa będę odbywał karę ograniczenia wolności. 20h prac społecznych miesięcznie przez 5 miechów), dość czysty, tylko chyba zleżały, albo coś w nim zjebane nie wiem, był mokry, przez co ciężki, w labolatorium policyjnym zważyli z tego 0,66g fety (pewnie zwałowali trochę) a ja byłem przekonany, że na oko mam max 0,25g. Jednak wiem że oko bywa zawodne, a w owym czasie nie miałem wagi i nie umiałem pukać, więc nie sprawdziłem. Następnym razem dostałem bladożółty, albo szarawy, proszek już nie pamiętam, wiem że skojarzyłem go z 3,4dmmc, to już był okres kiedy waliłem wszystko iv bez zastanowienia, wziąłem tubkę, wysypałem na wagę, było 0.7, kompletnie suche, konsystencją przypominało mąkę z drobnymi grudkami, coraz bliższe skojarzenia z 3,4. Pamiętam że 3,4 porządnie robiło mnie w ilości 400mg oral, więc stwierdziłem że puknę 200. rozrobiłem prawie wszystko, trochę zostało, nawet podgrzane się nie rozpuszczało, nabrałem do strzykawki i bach. Wjazd trochę podobny do 3mmc, ale o wiele łagodniejszy, dalsza specyfika działania potwierdziła że to 3,4dmmc. następnym razem dostałem suchy proszek, bezwonny prawie, sypki i znowu 0,7. Wsypałem na łyżkę, zalałem wodą, pff, rozpuścił się w moment, kompletnie nie wiedziałem co to, ale stwierdziłem że skoro dostępne na ulicy to i tak słabe, nikt nie da ci środka który uwali cię w ilości poniżej 100mg, więc stwierdziłem, że tyle puknę, i wiecie co? Taki chuj! Trochę otworzyły się oczka i nic. Wczoraj kumpel skimił mi niby gram(na bide uszedł, ale waga mi się zepsuła, więc nie mogłem zważyć) co mnie zdziwiło, to że dostałem to w foli aluminiowej. (nie dostałem tego bezpośrednio). odwinąłem, i mógł być to giet, ale nie koniecznie. Jednak mojej uwadze nie uszło że to były 2 substancje, nasypane na siebie, bez mieszania, niby waliło fetą, ale ile jej tam mogło być?? kolega zaczyna m wyjaśniać że to na wierzchu to mefedron, Pfff, nic bardziej mylnego, mefedron to kryształy, a nawet w proszku, są takie krystaliczne, do tego doszedł kolor substancji, taki za beżowy, niby widziałem na zdjęciach nie krystaliczny, ale to nie był ten kolor. no ale pomyślałem że puknę. zimna woda, rozpuszczam dość długo, prawie wszystko się rozpuściło, puknąłem 1/8 tego co miałem(tego niby gieta), nic... dowaliłem drugie tyle znowu tak huj. koleżanka w nos walnęła 1/4 z całości, poczuła coś, jakąś euforię, tak jakby się coś załadowało. I w tym momencie zajrzałem na stronkę ze zdjęciem 6-APB... miałem już pewność.. tym bardziej że iv nic nie weszło, a do nosowo zamułka bo za mała dawka. A najlepsze że to ostatnie kosztuje 40zł... więc ludzie ja się pytam : CO Z TĄ POLSKĄ??
za drugim razem nie było nic furania, za trzecim też kompletnie bezwonne jakby, za czwartym waliło, ale i tak za mało towaru, szlag mnie trafia, bo nikt nie dba żeby zdobyć klienta, mają to w dupie bo wszyscy sprzedają gówno... A jak trafisz na lepszy, to i tak jest starszy gość, który tak se dorabia, i nie chce żeby go z czymś kojarzono.
Weźmy tego garść, zobaczymy co się stanie
Punks
nienot
Dead
  • 100 / / 0
up@ Podziwiam takich usserów jak Ty, którzy pukają jakieś ścierwa, które przy otwarciu już wyglądają na zdrowo bełtnięte :nuts: i jeszcze dają za to 40zł.

Dilerzy spod klatki ( a po twoim opisie można sądzić, ze tylko od takich dostawałeś) nie będą dbać o klienta, natomiast (jak sam napisałeś) jak trafisz na lepszy towar, to nagle się okazuje, że koleś, który w tym momencie miał dobre furanie chyba jednak nie robi interesów tylko sobie dorabia i tu się grubo mylisz bo to on nie chce robić interesów z takim osobami jak Ty bo raz, że jesteś nieopłacalny dla niego pod względem kasowym i dwa może się nabawić przypału przez takich desantowców jak Ty.

Ziomek nic do Ciebie nie mam, nie obchodzi mnie twoje życie, ale odbierz to co Ci napisałem jak uwagę w szkole, żebyś nie narobił sobie i innym problemów .

pozdro :wall:
Uwaga! Użytkownik Jesse94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / 4 / 0
SMS 4 w nocy "stówka, w cenie 5zł per gram, aktywne przez pół godziny"
I to jest prajs jaki powinniśmy dawać za to gówno, w takiej cenie można się rozwodzić.

Ostatni raz kiedy kupiłem fukę, i będąc ketoniarzem byłem z niej zadowolony to było jakieś rok temu, 25zł za 0,8 prochu, ale jakże byłem zaskoczony pięknym działaniem ^
  • 9 / / 0
cybuch321 pisze:
Najlepiej kiedy nie jest wilkotny i w grudzie. Nie moze tez byc zolty poniewaz jest wtedy slabo oczyszczony
Ostatnio trafił mi się żółty i mokry, że pływał po hermetyku i z ręką na sercu przerosło moje oczekiwanie :-p
* NARKOTYKI NISZCZĄ LUDZI , ALE TWORZĄ LEGENDY *
  • 5 / 1 / 0
Ja kilka dni temu dostałem fiolke z mokrym proszkiem. Watpliwości nie miałem, ze towar badzie 1 klasa.Nie mysliłemk się. Odrobinka na blat, karta i do nosa. Bum ... o tak ... to była solidna produkcja.
Szkoda, ze tak mało dobrej jakości towaru w Warszawie.
Jak juz ktoś stara się sprzedawać mieszakni z apapem itp to wiadomo, ze to odbyt odbytu i nalezy trzymac się daleko.
  • 410 / 8 / 0
zgrzybiony pisze:
Bardziej lub mniej żółty towar, od suchego do mocno wilgotnego śmierdzący bardzo lub bardziej własnie benzyną, rozpuszczalnikiem czymś takim. Tak, spotkałem sie :) Robił dobrze.
co prawda troszkę stary post, ale tak dla ścisłości to robić faktycznie robi nieźle z tym, że AMF to to nie jest ;-)
  • 677 / 2 / 0
ziper pisze:
zgrzybiony pisze:
Bardziej lub mniej żółty towar, od suchego do mocno wilgotnego śmierdzący bardzo lub bardziej własnie benzyną, rozpuszczalnikiem czymś takim. Tak, spotkałem sie :) Robił dobrze.
co prawda troszkę stary post, ale tak dla ścisłości to robić faktycznie robi nieźle z tym, że AMF to to nie jest ;-)
Kolego myśle, że to mogła być AMF ale zależy to głównie od tego co autor miał na myśli pisząc "Robił dobrze". UP@ Opisz efekty spożycia :)
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 119 / 7 / 0
Było to juz troche temu. Opisuje efekty spozycia z tego co pamietam :-D szybkie bicie serca, gadatliwość, otwartość w rozmowie, brak snu, ciarki po calym ciele ;)
Chcę, byś wysłuchał tych słów, O jedno proszę, pozwól,
Znajdź w sobie siłę na dobro, Na wiedzę i na rozum.
Zatrzymajmy się w pędzie. Nikt nie pamięta, po co biegnie.
Czy na pewno po szczęście? Czy sam bieg nie jest biegu sensem?
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.