Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Inna rzecz to zgrzytanie zębami, ale to jest już sprawa indywidualna bo u mnie czy u moich znajomych to łatwo powstrzymać ale nie wiem jak z tym u Ciebie @bombelek997.
Walnij sobie i zobacz czy to rc czy feta, działania fetki nie da się podrobić ;D
13 grudnia 2020kajmannnn pisze: ja tylko z fetą o zapachu farby ew. jakiegos detergentu się spotykałem. I nie tylko na ulicy, zdarzało mi się zjeść czasem bardzo dobrego jakościowo włada i zapach ten sam
Za to jakiś tydzień temu lecz źródełko wyschlo biała gruda która nos chciała wyżreć ale działanie typowo amfetaminowa plus nie zbyt duże dawkowanie jak na polskie realia.
I teraz faworyt, pierwszy raz szuralem włada wielkości szczura (piko) kolor lekko żółtawy nos nie oberwał zbytnio z racji małej ilości za to spływ masakra, działanie jak na amfetaminę przystało i teraz pytanie, czyżby duża zawartość fufu w prochu bo tak mała linijka fufu nawet na początku przygody aż tak mnie nie nadzgala
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.