Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
no a potem co ?nit i lecimy dalej, obiecuję że trzaski bedą jeszcze ciekawsze i realistyczne .
co ja wgl pierdole ale jestem zrobiony 3doba,poraanek K.O xD ale moze jakis sens tam zawarłem nie wiem, ocencie xd xd
@ lucifer_sam
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
W PRZYPADKU PSYCHOZY PROSZE, PRZESTAŃCIE ZAŻYWAĆ AMFETAMINE/INNE STIMY
ZGŁOŚCIE SIE PO POMOC DO LEKARZA
Osoby wrażliwsze takich stanów jakie ja miewałem/ rzadziej ale jednak dalej miewam, mogły by nie wytrzymać
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.