Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
wkrecilo mi sie ze mialem wode pod skora, najpierw na rekach a pozniej tam gdzie sie dotknelem zaraz narastala duza banka z woda pod skora. ogolnie panika i szal;]
obudzilem starsza (dodam ze byla 4 w nocy);] i zaczelem nawijac temat ze jedziemy do szpitala bo mam wode pod skora:]
jak teraz o tym mysle to mi sie smiac chce ale wtedy pelne przerazenie:]
w ogole wynalazlem na necie wtedy jakies choroby ktore zabijaja w kilka godzin jezeli nie poda sie leku:]
a na sam koniec znalazlem chorobe w ktorej jakies male robaczki draza tunele pod skora i stad ta woda i uwierzylem ze jestem na to chory:] a na drugi dzien jak lukalem na opis tej choroby to okazalo sie ze wystepuje ona tylko gdzies w azji albo gdzies tam:]
ale ogolnie MEGA:]
pzdr dla wariatow:]
"oni się ze mnie śmieją" . Raz po wiekszej ilosci (5g w przeciągu 24 godz) każdy przechodzeń był tajniakiem. :nuts:
Nie jem vlada od półtora miecha i stan mojej psychiki bardzo się poprawił
<><><>><<><><><><>
Mogłem być kałem albo kosmosem...
>>>>>>>>>>>>>>
mr. don igrkupe we własnej osobie !!!
Tak właśnie to jest prawda, człowiek potrafi sobie takie rzeczy wkręcić że ja pierdole. Kiedyś jak przez pewien czas mieszkałem sam z laską to miałem akcje ala "dzień świra" tzn. zamykam drzwi mieszkania nagle myśle kurwa czegoś zapomniałem wyłączyć, cofam sie, sprawdzam wszystko gitara, wychodze, zamykam drzwi, schodze - jestem na dole "czy zamknąłem drzwi na wszystkie zamki ??? pewnie nie ?? wpierdolą mi się na chate i ukradną dvd " i znowu na góre........ nigdy wiecej w życiu takich akcji. wierzyłem w te wkrętki na serio, teraz cpam tyle co nic i jest dobrze a jak sobie to przypominam to nie wiem czy się płakać czy śmiać
moja była laska też niezła była,potafiliśmy przez tydzień zjeść nawet 2 deko białasa, najczęściej w tygodniu szło oko 10-12 sztuk tak średnio :cheesy: a ze dyszke miałem za 100 pln to miesiecznie pół pensji szkło na towar . walnęliśmy nie raz po połówce czy calaku i np całonocny sex, a na zwale choć uzywała antykonepcji jaaazda że będzie w ciąży i panika, gorączkowe sprawdzanie i wyluiczanie tabletek z blistra i maksymalny dół psychiczny. Wracam z tyrki a ta do mnie że wie że nie byłem w pracy tylko z jakąś kochanicą siedziałem pół dnia, to mnie najbardziej wkurwiało w tym wszystkim, podejrzenia o moją zdradę i kłótnie o to choć byłem szczery na serio, z palca wyssane pierdolonie .kłótnia na cały tramwaj bo mielismy różne zdania w jakiejś tam sprawie. te awantury o byle gówno, niepozmywane naczynia, nieprześcielone łoże, najlepszy pretekst do awanti na całe podwórko, tłuczenie talerzy, wypierdalanie mebli no sajgon poprostu, rzucanie sztućcami z wyjebanej szyflady, musiałem robić dobre uniki.Hehe to był związek oparty na raczej na wspólnej pasji no miłości może też ale mniej, gdy się rozstawaliśmy to niewiele w domu zostało z tego co było , hehe NIGDY WIĘCEJ !! Dwa lata juz nie jesteśmy razem wsumie nie wiem co u niej bo rozstaliśmy się w strasznej nienawiści i zero kontaktu do teraz, podobno ćpa nadal ale teraz to naprawde chuj mnie to obchodzi choć naprawde, jeżeli to prada to bardzo żal mi tej dziewczyny wszak dość długo ze soba bylismy to tyle. ojj życie amfetaminowe to tragedia
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
TenTyp pisze: ja mam zjebana psyche na temat swojego zdrowia. ciagle mysle ze jesem chory, jak sie napizgam to mysle ze mi serce kleknie, brzuch wyjebie a organizm ogolnie kleknie. od 3 lat. no i okazalo sie ze faktycznie niedlugo serce mi kleknie, brzuch wyjebie a organizm ogolnie kleknie. Psychoza nie zawsze psychoza jest
Skończyło się na końskich dawkach neuroleptyków Pernazinum 300mg/d
Chodziłem jak zombie ale urojeń nie było. Polecam rzucić to ścierwo.
Ale miło było przeczytać ten wątek i przypomnieć sobie stare czasy
Pzdr dla wszystkich " bawiących się na biało" Niedopuście tylko do totalnej psychozy. Lekkie, początkowe shizy są oki, pozniej zdarzało mi sie zapomnieć własnego nazwiska( a akurat skladalam papiery na studia... :wall: )
I jeszcze jedno. Moim skromnym zdaniem film pt" Że życie ma sens " pokazał niektóre jazdy po fecie. Polecam tym którzy jeszcze nie ćpali :-D
Na ulice pełne bólu, kominy fabryk
Tu nie znajdziesz miejsca dla siebie
Pierdol ten świat, to on jest właśnie piekłem " the analogs
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.