Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5396 / 966 / 0
Spoko nie będę się spierać ja też takie eksperymenty przeprowadzałem i nie dzialalo zresztą jest to raczej pewna i potwierdzona informacja ale jak na Ciebie działa to nie widzę problemu dalsza dyskusja nie ma sensu, możesz prowadzić dalsze testy.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 1536 / 396 / 13
15 czerwca 2026Detronizator2 pisze:
15 lutego 2026Ahanai pisze:
Ale po prostu skręciłeś papierosa mieszając tytoń z proszkiem?
A może można nasączyć tytoń roztworem?
Opisz proszę dokładnie jak to zrobiłeś
Po prostu skręciłem papierosa z tytoniu z proszkiem.
@serotoninowy Empirycznie sprawdziłem, że działem. Sprawdzałem więcej niż raz, więc niczym mnie nie przekonasz, że jest inaczej. A doświadczenie z amh mam na pewno nie mniejsze niż ty.
to był siarczan czy coś innego? widziałem chyba kiedyś filmik z eksperymentu ze spalaniem różnych rodzajów soli amfy ale to raczej było badanie żeby zbadać ich właściwości (tzn które topią się szybciej, w jakiej temperaturze itd) a nie która lepiej będzie dybać…

i tak trzeba postawić sprawę jasno — vapo to nie jest najrozsądniejsza metoda administracji tej substancji ze względu na toksyczne właściwości
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1080 / 318 / 5
@Czoug szczerze mówiąc, nie pamiętam, wydaje mi się że to nie był siarczan, ale jak już mówiłe, nie pamiętam.
niemniej, zgodzić się muszę, vaporyzacja to nie jest narozsądniejsza forma administracji amh
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.