Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Mam pytanie czy to jest normalne ze przy czwartej czy piatej kresce tolerancja tak bardzo wzrasta czy to ja mam cos zjebane z organizmem? bo powiedzmy jak wale fete 3dni pod zad to 3go dnia wogole juz jej nie odczuwam a czylalem ze niektorzy to jechali po 7czy 8 dni w ciagach...
-BS -normalne? :-) no nie wiem...dzwoniłem teraz i ktoś mi mówił że chyba jednak nie bardzo
"normalne " ale może mnie okłamał albo ja coś źle zrozumiałem z wypowiedzi kolegi-jak tak to przepraszam ;-)
-1/3 grama i nic -ważyłeś, nie wiem jak dobre i ważone to dziwne trochę..mogłoby słabiej czy krócej ale nie w ogóle i nie po 3dniach.za krótko na takie akcje albo jesteś inny albo z tym dobrym ścierwem jest coś nie tego że tak powiem..
Ważne też żeby nie wpierdalać w ciągu jednego dnia 7 kresek, ale zjeść 2-3 większe (ja nie przekroczyłem 2 kresek/24h a zazwyczaj zadowalałem się jedną konkretną z rana), pójść spać, zjeść rano śniadanko, przypierdolić garść rutinoscorbinu i dalej lecisz z tematem. Po 5 lub 6 dniu jeden lub dwa dni na sucho przetrzymać, przejarać jakoś lub przepić i po takiej "weekendowej" regeneracji możesz wrócić do gry. Jak się dobrze postarasz to zrobisz 5-7 dni przerwy a tolerancja się wyzeruje (ja tak robiłem w przypadku gdy ciąg trwał +3miesiące)
W kwestii tolerancji mam tutaj pytanie czy ktoś z was zaobserwował kiedyś efekt "tolerancji odwrotnej" odnośnie amfetaminy?
Pytam z czystej ciekawości bo mam wrażenie że dotknęło mnie coś takiego dwukrotnie w ciągu ostatniego kwartału zeszłego roku i jeszcze raz na samym początku tego roku.
WhiteMan46 pisze:spróbuj sobie zjeść od czasu do czasu coś konkretnego
Maleczny napisz jak wyglądało początkowe dawkowanie u Ciebie. Czy schemat wyglądał mniej więcej tak:
dobra ściecha, faza wypierdol, 6h później kolejna większa itp.
niewielka krecha, słaba faza i dorzucanie co godzinę lub dwie
:)
Blefujesz pisze: Wiadomo że po paru dniach trzeba walić takie krokodyle że łeb boli. Fuj..!
tak czy tak -Maleczny weź to opchnij komu albo nie wiem..po prostu zrób coś z tym bo szkoda jeść chyba .
tak doradzam i jednocześnie pragnę poinformować że nie mam kurwa pojęcia czym jest "dex" :-D natomiast kiedyś oglądałem dużo programów o amfetaminie w telewizji i
jak tak słucham niekiedy (tj czytam) wypowiedzi o ilościach jakie tutaj w siebie sypią ludzie to jest zgroza normalnie . dajcie se spokój i pijcie kawę z mlekiem i cukrem albo załatwcie temat o jakiej takiej wartości bo to już podchodzi pod "PaRaNoJeeee" :-D
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.