Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Dzieki za odp.
No ale się zmusiłem bo koleżka z pracy miał poszukać czegoś na chacie i mi przynieść jak babcia nie wyrzuciła(plastry po mamie)więc do roboty polazłem-a Tu huj tego typa nie było ;-)
lekko się zdołowałem-ale dzień w pracy wytzrzymałem-zaraz zjem jakieś estazolamy browar,kilka wiaderek i mykam nyny
Ogólnie to się zastanawiam troche nad tym"zmęczeniem"czy to aby nie przez trama IV.Bo normalnie bym nie miał aż takiego lenia
mam jeszcze400mg w ampułkach ale na razie nie ruszam-aż mnie dopadnie chęć na ten dziwny wjazd.
Iv. walne 400mg i jest ok (bez tolerki) a p.o. 1g to mało.
zrobisz sobie krzywdę
Mam zamiar zapodać sobie pierwszy raz tramadol metodą IV,wcześniej waliłem jakieś 10razy maje a później tylko kodę,i mam pytanko ile podać tego tramadolu,jaki lek jest najlepszy do tego podania i jak przygotować ten lek do podania dożylnego.tramadolu nigdy nie waliłem,majke waliłem jakiś rok temu,kode wale 3raz w tym tygodniu po 3tyg.przerwie.
Z góry dzięki za odpowiedź dla kogoś miłego kto pomoże :)
Pozdrawiam
kurwa taki lek, jak tramal w ampułkach... 5x2ml po 100mg ampułka w paczce
wal 200-300mg... ale raczej wskazuje na 200, zanim zobaczysz swoja akceptancje takiej dawki w kabeleczku
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.