Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
1.Ile tramadolu podać iv żeby mnie dooobrze porobiło ? Dodam że tramca nigdy nie brałem,receptory mam dobrze zaznajomione i raczej mam małą tolorke na opiaty bo ostatnio nic nie wrzucałem.
2.Jak przygotować poltram 200mg do podania iv ?
Proszę o odpowiedzi,
Pozdrawiam
No longer anymore a Narcotic dream...
Kode brałem raczej sportowo może paru dniowe ciągi były i skończyłem na dawce 450mg i nie biore już jakieś 2,5-3tyg może więcej żadnych opiatów więc tolerka jest raczej zerowa a jak już to minimalna chyba,tramadolu jeszcze nie brałem i chcę się spytać ile tramadolu podać iv żeby było dobrze ? Ale nie tak jakiś lajtowy chillout jak po kodzie chcę poczuć coś więcej(ale żeby nie przedawkować) może nawet żeby wywołać nooda ofc.żeby za mocno też nie było.
Dodam że ważę około 60-65kg
Proszę o odpowiedzi,
Pozdrawiam :-)
Powyższe zdanie jest fałszywe.
;)
łyknąłbym razem z diferganem żeby bełta nie było, czekać cierpliwie bo fazka bardzo powoli się rozkręca
Powyższe zdanie jest fałszywe.
;)
Numan czy difka wzmacnia tramadol ja zawsze myślałem, że właśnie go osłabia. Będe musiał spróbować niedługo bo mam 20 tych drażetko-tabletek diphergan 25mg.
Wolny Od Nałogów pisze:Numan czy difka wzmacnia tramadol ja zawsze myślałem, że właśnie go osłabia. Będe musiał spróbować niedługo bo mam 20 tych drażetko-tabletek diphergan 25mg.
Pozdrawiam.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.