Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Natomiast jeśli mamy doła, problemy, amotywację : to ta gówno faza stanie się tak zajebista, że wpuerdolimy się w trybie ekspresowym.
A drugie pytanie mam czy jutro będzie się opłacało wziąć 150mg kody której już nie brałem kilka lat, a ogólnie odpoczywam od metadonu już ponad miesiąc.
07 października 2022porkchop pisze: Natomiast jeśli mamy doła, problemy, amotywację : to ta gówno faza stanie się tak zajebista, że wpuerdolimy się w trybie ekspresowym.
Otóż to, przez tramadol po raz pierwszy w życiu poczułem się kompletnym człowiekiem, z poczuciem, że warto żyć. Nie wiem jak to opisać, ale te wszystkie lęki, stresy, problemy z samooceną znikają kiedy się najem Tramalu. Nawet ta mioklonia staje się elementem życia, chuj z tym, że powieka drży, że nie jestem w stanie uspokoić nogi, najważniejsze, że w końcu czuję się dobrze.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.