Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Na początku było mi od niego niedobrze i zaraz po strzale musiałam go popić, a teraz go wręcz uwielbiam.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Na pierwszy raz wziąłem 350mg tramadolu (poltram). Nie poczułem nic. Dzisiaj wziąłem 300 na uczelni i poczułem minimalnie. Potem tak z 3 godziny poźniej dopiłem reszte (troche ponad 300mg) i sie zbakałem. No i czuje się całkiem fajnie, ale doładuje dex (nie wiem czy to dobry pomysł, ale mam ochote)
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: qvintix »
dobrze ze ja jeszcze nie musze pukac trampka i.v... btw dzisiaj mi babka w aptece sprzedała butle bez recepty :o
forgetting
  • 140 / / 0
To może i ja tak spróbuję? W końcu wyglądam strasznie niewinnie i wątpie, że ktokolwiek mógłby podejrzewać mnie o nadużywanie czegokolwiek :-)
Tymczasem 150 mg, ostatnie 3 kapsułki, znalazły się w moim żołądku.. Mam nadzieję, że pomoże mi to bo tak mnie kręgosłup boli, że już nie wytrzymam! A że tego wieczoru mam zamiar potańczyć i popić toteż nie może mnie nic boleć.

Edit: Poklepało mnie to lekko, jest bania i wyśmienity humor :-D Nic sobie nie wkręcam, czy taka niska tolerancja nie jest piękna? Jeszcze piwko i będzie cudnie :-)
Edit namber tu: Ostrzeżenie! W połączeniu z dobrym humorem tramal jest niewskazany! Niedość, że mnie rozpierdala pozytyw to w dodatku umalowałam się jak laleczka i wyglądam słodko, że się chce żygać xD No i dziwnie, ale chce mi sie piepszyć :-/ %-D
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2007 przez Malinowa_mucha, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 494 / 27 / 0
[quote="Malinowa_mucha"]
No i dziwnie, ale chce mi sie piepszyć ]

Powodzenia. Tylko się na koniec człowiekowi nie rozpłacz, bo zrobisz mu kukę w rozum.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ramk4 »
dzisiaj dostałem tramal na połamane żebra - zjadłem 200mg i czołgam się razem z synem po podłodze.
Uwaga! Użytkownik ramk4 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / / 0
Aaaale żem posta napisała, wstyd :blush:
Wyszło jak wyszło.. %-D
  • 677 / 13 / 0
Przypierdoliłam sobie dwa gramy. Od dawna sobie obiecywałam małe szaleństwo i padło na dzień dzisiejszy. Trzęsę się. Drży mi całe ciało, samo się rusza. Mam jakby zalążek drgawek, trochę się niepokoję czy nie będzie z tego czegoś poważniejszego ojjj :scared:
  • 494 / 27 / 0
Ja w takiej sytuacji zamiast pisać posta położyłbym się.
  • 677 / 13 / 0
Nie, zaraz lecę na pocztę, dziwnie się czuję, te mini drgawki nadal są, ale na poważny atak się nie zanosi.
Zablokowany
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.