Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Czy ktoś może interesował się zależnością między potasem we krwi a braniem Tramalu?
Mój własny research nie wskazał zależności, ale może się mylę?
Już dwa razy dostałam tachykardii. USG w porządku, w EKG mała tachykardia, we krwi mało potasu.
Poza tym, ze serce chce wyskoczyć z klatki piersiowej to wszystko super.
Wiem, że jednym z efektów ubocznych mogą być zaburzenia układu krążenia ale tu ewidentnie lekarz wskazał potas jako winowajcę (norma jest chyba 4,5 a ja miałam 3,0!!).
Dodam, że przyznałam mu się do brania tabletek.
Wszystko w czasie ciągu na trampku ofc
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
Ja od tego czasu suplementuje się potasem.
Aczkolwiek skłaniam się raczej ku opcji, że to jakaś właściwość organizmu, którą tramal mógł wydobyć.
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.