Dziwne, że życie ma smak tych ostatnich kilku godzin
Po roku nie brania nie masz żadnej tolerki, więc 450mg to zdecydowanie za dużo. Weź sobie jedną paczkę, max 2. Jeśli chcesz więcej to koniecznie weź antyhistaminę, bo zadrapiesz się na śmierć xD A co do palenia to się nie wypowiem bo nie palę.
Good luck
24 maja 2021mmigotka pisze: Z antyhistamin to mi została jedna tabsa hydroksyzyny xd wystarczy? Do tego 2 opakowania thiocodinu + małpka wódki
ja po długich przerwach (3+ miesiace) wale 150-200mg max i jest mi mega miło (fakt faktem nie jest to kodeinowe upierdolenie) i przyjemnie. na więcej szkoda tolerancji i wyrzut histaminy też może być wkurwiający.
u mnie osobiście hydroksyzyna na początku była przyjemna w połączeniu 1. kodeina + 30 min po dorzutka hydro (nieduże ilości, z 2 tabletki max). potem już hydro znosiła mi całkowicie euforie kosztem sedacji.
24 maja 2021igla83 pisze: wódy nie pić !
Ustawiłem się na picie wódy z koleżankami, przed tym zajebałem 450mg Pregabaliny, ~450mg kodeiny, 20mg hydroksyzyny, wypiliśmy litra czystej na cztery osoby w ciągu jakiś 30-40minut, i jak przepaliłem to szlugiem to był już konkret na bani, ledwie co widziałem na oczy co się dzieje 5 metrów przede mną, musiałem Mefke ogarnąć na wytrzeźwienie, z typem to się motałem na słuch bo już ledwo widziałem i ledwo rozmawiałem, dobrze że mnie poznał na ławce, bo byśmy się pogubili, oczywiście konkret meff, po jednej dobrej dzidzie odrazu wytrzeźwiałem ale przy tym jak go robiłem prawie pół materiału mi się wysypało pokruszonego
Nigdy w życiu już takiego miksu, nigdy! Gdyby ten mef był 10-15minut później, pewnie już by mnie musieli zbierać ze środka miasta.
AA później to już poleciał melanż trzy dniowy
24 maja 2021migdałowa pisze: A trzymało Cię dalej, jakieś odczuwalne skutki poza wyglądem?
Ciekawa sprawa, bo to raczej nie Twoje pierwsze czy dziesiąte grzanie, sądząc po dawce![]()
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.