Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 3699 / 612 / 1
22 grudnia 2020toxic1337 pisze:
@StanislawZoneLol Każde opjo, mniej lub bardziej obniża próg drgawkowy ale przy kodzie wątpie, że możliwy jest napad padaczkowy. Jeśli już to np w mixach. Pamiętam mój pierwszy breakdance był po mixie relatywnie niskich dawek tramadolu i kodeiny - 225mg i 300mg, tylko ze no tutaj to bardziej kodeina zwiększyła szansę na taki efekt, a głównym winowajcą był tram :p
No trampek to nie koda. tramadol jest jeszcze SSRI i snri. Nigdy nie miałem padaczki po maku ani po kodzie, ani po fentanylu. Trama jadlem mało ale dawki 600 bez benzo w ogóle mną nie drgały nawet.
Co nie znaczy, że do grama kody powinieneś dowalić 2 mg klona czy pinc ksanaksow.
Jeśli pyta, znaczy że chce zrobić duży przeskok dawkowy.
22 grudnia 2020Arabella841 pisze:
21 grudnia 2020StanislawZoneLol pisze:
Też macie po kodzie podczas jedzenia problem z połykaniem? Bez wody ciężko jest coś pr
przełknąć.
Nie, nigdy
ja tak- jak wziąłem za dużo. Sprawdź sobie jaki układ jest odp za przełykanie i skoreluj z odruchami autonomicznymi jak oddychanie
23 grudnia 2020toxic1337 pisze:
@JksGwnrz Zadam może dość idiotyczne pytanie, ale w jaki sposób odmierzać ostateczny produkt? Czy 150mg odważonego proszku na wadze będzie równać się tym ~150mg substancji czynnej ? Also czy nie jest tak że przy podgrzewaniu utraci się troche mg? Bo w przypadku gdy użyjemy za dużej temperatury to kodeina chyba sie rozpadnie? No i Trzeba uważać zeby za mocno nie podgrzewać bo koda akurat ma dość niski ten pułap, w ktorym sie rozpada albo się myle.
Weź się filtrat z antidolu, tylko nasycony albo lepiej -przesycony o skrystalizuj na sznurku z ołówka w słoiku na parapecie.
Daj znać z postępów koniecznie!

:świnia:
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 3901 / 563 / 0
23 grudnia 2020Aldrej pisze:
Na pewno otrzymasz mniej niż włożyłeś prze ekstrakcją. Bo trochę zostanie na sączku, i tak dalej. Możesz sobie odjąć około 30mg. I to tak na wyrost.
30mg to nie na wyrost, ale minimum. Jesli tylko przepuscisz kode z paracetamolem przez filtr to zamiast 300mg otrzymasz kolo 225mg. 30mg strat to będziesz miał jak 2 razy dokladnie przelejesz filter sporą ilością wody (ale będziesz miał też więcej paracetamolu, coś za coś)

@toxic1337

no mozna, tylko kodeina to u ciebie będzie mala część. bo w roztworze z 300mg będziesz miał wypelniacze i do 1g paracetamolu. nie wiem tez czy ta kodeina w tym co ci zostanie będzie równo rozłożona. obawiam się, ze nie. bo np. w tabletkach subst czynna nie jest rowno rozlozona. moze byc 70% w polowce tabletki i 30% w drugiej. nie ma problemu z odparowaniem tylko trzeba by bardzo uwazac na temperaturę. pytanie po co jak mozna przefiltrowac wszedzie w 5min. i tak nie bedzie ci sie chcialo ;-)
  • 777 / 106 / 0
@lol raczej myslalem zeby sprobowac odparowac antka dla eksperymentu co by z tego wyszło, wiem ze raczej malo to oplacalne i duzo jebania :p Niemniej jednak jeśli sprobuje to sie podziele efektami tutaj xD
  • 28 / 1 / 0
Witam. Mam pytanko, Codeinum PHOSPHORICUM LM 1 Dilution ( krople, falszka 10ml) i opium LM 18 Dilution (krople, flaszka 10ml). Zna to ktos ?, godne polecenia ?
  • 449 / 101 / 0
To jakiś preparat złożony? Skąd to wziąłeś jeśli mogę zapytać?
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 867 / 253 / 0
odparowywanie antka i tworzenie tabletek hmm... ktoś tu chyba próbuje rozkręcić jakiś biznes 🤔 😀
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 777 / 106 / 0
Musze o coś Was spytać.
Wiem że sporo osób mówi, że po neuroleptykach + opio moze wystąpić zespol pozapiramidowy i nas zwarzywić, ale czy moge dac sobie odrobine kwetiapiny zeby latwiej zasnac powiedzmy ze jedna 25tka do mojej standardowej dawki kody? W koncu kweta to nowszy neuroleptyk i ma mniej ubokow i potencjalnych interakcji.
@Arabella841 hehe jaki tam biznes ;] w celach naukowych haha
  • 867 / 253 / 0
trochę janusz biznesu moim zdaniem 🙂 ale gimby pewnie zrobią popyt
  • 777 / 106 / 0
nie no teraz tak zupelnie nieironicznie mowie, ze kodeina mi sie na tyle znudzila i mam inne opio ze z ciekawosci sprawdze jak to sie ma w formie proszku i czy w ogole uda mi sie podgrzac to na tyle niska temperatura zeby koda nie poszla w pizdu.

A co do kwety to zjadlem 25mg, jak mnie wykreci i bede jechac do szpitala (wypluc to) to napisze posta z karetki :zombie: :zombie: :zombie:
  • 867 / 253 / 0
jeśli to ma być tylko eksperyment to może spróbuj niewielką ilość, typu 1 opakowanie po prostu odstawić na dłuższy czas żeby samo odparowało? ja bym się bała eksperymentować z podgrzewaniem, to stąpanie po cienkim lodzie
Zablokowany
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.