Zastanawia mnie ile może zostać paracetamolu po ekstrakcji 3 Antidoli, czyli 450mg kody. Zawsze rozjebane w pył wrzucam do szerokiej szklanki, zalewam między 1/4 a 1/3 wysokości zimną kranówą, dobrze mieszam i do zamrażarki. Robię w tym czasie filtr - 2 kawałki ręcznika na dużym sitku zlane zimną wodą, brzegi zawinięte na sitko by było za co złapać przy wyciskaniu. Roztwór mam klarowny niczym woda. Lubię wypić piwko do kodeiny, a alko i parasyf się nie lubią.
Ma ktoś może praktyczne info na temat parasyfu w filtracie? Wali ktoś antka z piwem czy innym alko i ma jakieś dolegliwości?
@Metropolis
Powodzenia z powrotem do normalności. Dobrze, że w duże dawki się nie wjebałeś czy coś grubszego. Ja lubię sobie przygrzać od czasu do czasu, niby lajtowa przyjemność ale respekt mam w chuj do opio, żadnych ciągów broń Boże.
Co do alko tak jak sam napisales, nie lubi sie z paracetamolem i dosc szybko rozpierdala bebechy, juz bezpieczniej pic z thioco...chociaz to i tak daleko od idealu :D Z moim zoladkiem czesto czulem jak dodalem alko do antka.
@Metropolis Mialem jak masz silne zaparcie i chcesz cos zmienic, patrzysz ze pomimo skreta stajesz sie lepszym czlowiekiem i idziesz w dobrym kierunku, a skret motywuje do przetrwania i daje nadzieje ze po nim wszystko bedzie lepiej. Tylko ze wlasnie potem objawy ustepuja, znika ta motywacja bo nic nie napierdala i zostaje ogromna dziura w psychice, ktora mowi ze jednak po drugiej stronie nie jest tak fajnie, przejsc przez to i nie wziasc wymaga bardzo duzo zaparcia, apatia, brak reakcji ani smutku, szczescia, tylko szarosc...pierdolca mozna dostac.
Natomiast co by nie mowic, more power to you, jak juz przemeczyles skreta to cisnij dalej. Gratki i powodzenia, trzymam kciuki mordo.
Zainteresujcie się Nurofenem Plus po ekstrakcji mamy kodeine z dodatkiem 1,5mg ibuprofenu
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Mechanizm nie jest do końca wyjaśniony. Brak jest pewnej diagnozy. Tutaj masz rozważania fachowe
=============================
03 sierpnia 2020Satif pisze: Mordeczki mam pytanie:
Zastanawia mnie ile może zostać paracetamolu po ekstrakcji 3 Antidoli, czyli 450mg kody. Zawsze rozjebane w pył wrzucam do szerokiej szklanki, zalewam między 1/4 a 1/3 wysokości zimną kranówą, dobrze mieszam i do zamrażarki. Robię w tym czasie filtr - 2 kawałki ręcznika na dużym sitku zlane zimną wodą, brzegi zawinięte na sitko by było za co złapać przy wyciskaniu. Roztwór mam klarowny niczym woda. Lubię wypić piwko do kodeiny, a alko i parasyf się nie lubią.
Ma ktoś może praktyczne info na temat parasyfu w filtracie? Wali ktoś antka z piwem czy innym alko i ma jakieś dolegliwości?
@Metropolis
Powodzenia z powrotem do normalności. Dobrze, że w duże dawki się nie wjebałeś czy coś grubszego. Ja lubię sobie przygrzać od czasu do czasu, niby lajtowa przyjemność ale respekt mam w chuj do opio, żadnych ciągów broń Boże.
Scalono. Nepenthee
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.