Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 380 / 89 / 0
Pół tabsa nodisenu wystarczy
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 42 / 5 / 0
@igla83 Jak się wrzuci całe tabsy to tez sie rozpuszczą?
  • 181 / 52 / 0
Rozpuszcza, ale zajmie to odpowiednio wiecej czasu.
  • 2198 / 715 / 0
@rooney - 25mg dph wystarczy, podbije sedacje i zniesie swędzenie. Więcej to raczej przyśniesz. Btw to gówno rozwala sen, zasypia się szybko i łatwo ale śpi bardzo krótko, więc nie przesadzaj z tym.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 1229 / 181 / 0
@Wrak czlowieka dzieki ale jednak rezygnuje z kody. Nie bede tego próbował, jakieś dziwne obawy mam co do tego. Gdybym miał czystą kodeine to z chęcią bym przykurwił ale ten sulfachuj mnie niepokoi, nie chce se przez taką głupote problemów narobić.
  • 60 / 7 / 5
Zażywanie raz na jaki czas (bo wiadomo że na jednym razie się nie skończy) nie powinno narobić zbyt wielkich szkód
Thinking isn’t going to get us anywhere.
  • 1223 / 487 / 0
prawda,ja jednak polecałbym robić roztwór z antidolu to szkody będą jeszcze mniejsze,dla żołądka bo dla głowy to samo.
  • 42 / 5 / 0
Zawsze po 240mg brzuch mnie przekurewsko bolał, tak, że tylko rzyganie mogło pomóc. Wczoraj wleciało 150mg, nie bolało, było średnio. Jakbym wziął więcej to by pewnie mocniej klepło, ale wtedy sulfo podrażniłoby mi żołądek i by bylało. Tak wiem antek i ekstrakcja blablabla
  • 384 / 39 / 0
Ja raz mialem normalnie krwawienie jak wyplulem to byla slina z krwia to juz od trzustki szlo dobrze, ze mi przeszlo. Zamierzam stac tak jak stalem raz na jakis czas a nie codziennie...
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 4 / 0
Jaki odstęp czasowy pomiędzy alko a thio aby uniknąć dolegliwości żołądkowych? 3h będzie okej?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.