03 września 2019Jaylin pisze: Chociaż przyznam że post o smokach zapewnił mi zajebistą smiechawe z samego rana.
Żelki nie są tak bardzo bezsensowne, jak mogłoby się wydawać. kodeinę powinno się brać na w miarę pusty żołądek, a żelki mają potencjał, by nieco pobudzić ten organ- wtedy się wszystko lepiej wchłonie. Zadziałają też może nieznacznie osłonowo, aby sulfogówno nie podrażniło za bardzo ścian przewodu pokarmowego (chociaż do tego najlepszy jest jogurcik); ponadto zabiją też ohydny smak, który się prawdpodobnie trochę przebije nawet przez Sprita (mnie się przebijał nawet przez Coca-Colę).
Osobiście jakbym chciała zrobić Sizzurpa, to dodałabym doń wyekstrahowaną kodę z Antka. Żadnego Thiocosyfu się już nie tykam, po tym, jak spowodował kilkugodzinne rzyganie jak kot.
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
ja bez świadomości zjadłem tak 300 czystej kody plus odpwiednio prometh, ledwo chodziłem a poszedłem na koncert XD to był trzeci dzień festiwalu i nie chciałem jiz MDA czy MDMA i tak wyszło, ale zdecydowanie za grubo było, ale ja ogólnie nie walę opiatów, może z 5 razy w roku, i jak zawsze samo 450 kody robiło mnie tak sobie tak w tym miksie (plus piwo i 3 mg alpry) ućpałem się jak świnia, do tego spałem potem w chuj godzin i mało pamietam z fazy, jak opiaty mnie jakoś niezbyt mocno robią tak ten miks mnie rozjebał
ja zamiast jakichś antidoli polecam dopłacić do czystej kody, tabletki 15 mg wielkości jak benzo, 300mg zjadłem naraz bez żadnego problemu, prometh tsk samo malutkie tabletki
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
Widzę odwołanie do WRLDA, ironia losu ze se przekrecil od perkow miesiac temu.
Az mnie naszla ochota na ten mix, lece po promke
250 mg kody + ile prometazyny zeby weszlo jak trzeba?
zawsze jak laczylem z hydro + mj to klepalo bardzo fajnie, z innymi antyhistaminami gorzej
promka duzo lepsza kd hydroksyzyny?
RIP JUICE [']
zarowno prometazyna jak i aviomarin to deliranty, hydro tez dziala sedatywnie
we wszystkich przypadkach dobra indica do tego
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Jezus maria ten temat dał mi raka.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.