Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 467 / 4 / 0
ale nawet mala ilosc moze zabic, zalezy od organizmu bo dlaczego by tak przestrzegali zeby uwazac jak sie zastrzyk robi, nawet z igly sie usuwa powietrze poprzez lekkie wcisniecie tloczka.
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Codeine Fanatyk pisze:
ale nawet mala ilosc moze zabic, zalezy od organizmu bo dlaczego by tak przestrzegali zeby uwazac jak sie zastrzyk robi, nawet z igly sie usuwa powietrze poprzez lekkie wcisniecie tloczka.
No ale jednak zostawia się to puste miejsce w kontrolce. Tak też się przecież przedostaje powietrze do krwi.

A tak w ogóle to po co o tym gadać, Kodeiny nie podaje się i.v i tyle w temacie. Za to i.m można i stosowałem tą metodę wiele razy.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
jon pisze:
i co? podawał ktoś od tamtego czasu kodeinę i.v. ?
tak ja jakieś 30 minut temu strzeliłem 180mg z przefiltrowanych 6 kapsułek talvosilenu forte. w sumie to nic nie poczułem. zrobiłem to z desperacji, łudziłem się że może coś jednak będzie czuć, jednak nic nie czuć oprócz lekko podniesionego tętna.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2009 przez ksionc, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
i co? podziałało po jakimś czasie w końcu?
pozdro
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 1 / 0
wydaje mi sie ze on to mowil z ironia jon...
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
tak jak pisałem nic nie poczułem oprócz lekko podniesionego tętna i ciśnienia (pewnie przez histamine)
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
ksionc pisze:
jon pisze:
i co? podawał ktoś od tamtego czasu kodeinę i.v. ?
tak ja jakieś 30 minut temu strzeliłem 180mg z przefiltrowanych 6 kapsułek talvosilenu forte. w sumie to nic nie poczułem.
roztworek malutki po talvo az sie prosi do pukniecia
ale probowac raczej nie zamierzam

ale warto pomyslec o i.m.
timeless z tego co pamietam pisal, ze tak robil
Uwaga! Użytkownik miltown nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
a potem zapierdalaj z mięśniami bolącymi. przypomni Ci się lo, wfy i zakwasy :)
  • 1213 / 18 / 0
Ja waliłem im:
a) 0 efektów
b) kurewsko bolą mięśnie po zastrzyku
c) cycki
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 136 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: chojrak »
Zapodawając I.M 400mg kodeiny z płatków jedyne co poczułem to wypierdol histaminy- ryj mi cały spuchnoł i wyglądałem jak papa smerf mięśnie mnie nie bolały ale to pewnie dlatego, że ja nie mam mięśni buhahahaahha %-D
Ale to w ramach eksperymentu, byłem też ostro naćpany metkatem więc może to on całkowicie ją przyćmił :cheesy:
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.