Źle zrobiłeś ekstrakcje typie. Doczytaj co i jak to wszystko uratujesz. Ostoi dojrzeje sobie. Biały osad pójdzie na dno, a ty jak pszczółka spijesz z wierzchu czysty płyn. Ibuprofen nie rozpuszcza się w wodzie więc opadnie na duł. Ale doczytaj ja tam nie znam się na ekstrakcjach tylko na wzmacnianiach działania. I daj znać za parę lat czy ten Ibuprofen nie szkodzi na dłuższą metę. Jestem ciekawy.
11 maja 2020endother pisze: A nie mówiłem? Jak grochem w ścianę...
Źle zrobiłeś ekstrakcje typie. Doczytaj co i jak to wszystko uratujesz. Ostoi dojrzeje sobie. Biały osad pójdzie na dno, a ty jak pszczółka spijesz z wierzchu czysty płyn. Ibuprofen nie rozpuszcza się w wodzie więc opadnie na duł. Ale doczytaj ja tam nie znam się na ekstrakcjach tylko na wzmacnianiach działania. I daj znać za parę lat czy ten Ibuprofen nie szkodzi na dłuższą metę. Jestem ciekawy.
11 maja 2020endother pisze: @anonimowy18 parę postów wcześniej masz wyjaśnione jak się to robi. ibuprofen nie rozpuszcza się w wodzie, a kodeina tak. Więc wystarczy postawić naczynie odczekać i masa tabletkowa razem z Ibuprofenem opadną, a w wodzie zostanie kodeina. Ryzykowny ale skuteczny sposób. Ekstrakcje z nurofenu robi się inaczej niż z antidolu. Jeszcze kilka takich postów i zaraz ktoś wyląduje na ostrym z toksycznym uszkodzeniem wątroby. Boję się tych waszych ekstrakcji.
Czy cos jest ze mna nie tak?? Dodam ze Esci i Wena (SSRI , SNRI) tez mi rylo banie, a raczej poprostu nie pomagalo, tylko utrzymywalo zaburzenia m.in. Koncentracji, Pamieci i Emocji
Czy to jakies uszkodzenia nieodwracalne po stimach?
PS:jakie leki by byly dobre zeby ogarnac natlok, bedac(siedzac) w miejscu?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.