Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1683 / 126 / 0
zalezy jak reagujesz na DXM, mi 60mg DXM przed potrafilo zepsuc faze
  • 167 / 14 / 0
@2up
Ja biorę 150 DXM do 300 kody i jest bardzo przyjemnie :D myślę że to nie będzie za dużo i na bank dysocjacji zadnej nie odczujesz
Uwaga! Użytkownik januszpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 17 / 0
Gdzieś czytałem że aviomarin do kody jest ok ale do DXM już nie
Więc pierwsze pytanie - czy to prawda? i drugie pytanie czy w mixie DXM+koda aviomarin jakkolwiek zadziała?
  • 1016 / 97 / 0
Zależy jak to rozłożysz i jakie proporcje. Aviomarin albo inne antyhistaminy raczej nie przebiją kody działaniem dopóki nie weźmiesz gigantycznych dawek. Do DXM się nadają bo pomogą na niektóre efekty uboczne (choćby problemy z żołądkiem, wymioty). DXM i koda mogą się nawzajem wykluczać i biorąc za dużo jednego drugiego możemy nie poczuć, zależy też które bierzemy pierwsze, jaką mamy tolerancję. Ogólnie dex przed kodą (różnie biorą, od 30 minut do 2h przed) w stosunku 1:10 będzie ok na podbicie kodeiny. kodeina po tripie na dexie (tylko trzeba te parę godzin odczekać) też będzie działać sporo mocniej.
The child is grown
The dream is gone
  • 585 / 62 / 0
wg mnie DXM jakos zbytnio (jesli w ogole) nie podbija dzialania kodeiny. wielokrotnie probowalem 20-60 mg na godzine lub dwie przed czy opcje typu 2-3 plateau wieczorem, a z rana koda i zadnej roznicy. jak jest sie w dluzszym ciagu to raczej nic innego niz przerwa nie pomoze.
sa to jednak tylko moje subiektywne odczucia. : )
  • 6 / / 0
Podbija podbija działanie tylko trzeba się dobrze wstrzelić w odpowiednim czasie po zażyciu DXM zażyć kodę ale jaki to czas to nie wiem każdy ma inaczej.No i nie za dużo tak do 90mg DXM przed kodą jak już ktoś potrzebuje więcej to już jest bez sensu lepiej odstawić na jakiś czas kodę.
  • 1106 / 221 / 0
Wg mnie 30-45 minut. Jedna z nielicznych substancji która faktycznie potrafi podbić działanie bardziej niż na poziomie placebo, ale kilka użyć i trzeba robić przerwy, bo tolerka daje o sobie znać.
  • 36 / 4 / 0
Czy ma sens próbowanie z 15/30 mg DXM na dwie godzinki przed kodzią czy to marnowanie tabsów?
  • 567 / 53 / 0
rcmirek pisze:
Czy ma sens próbowanie z 15/30 mg DXM na dwie godzinki przed kodzią czy to marnowanie tabsów?
Za mało, zjedz 90/105/120mg
Predzej martwy niz slaby
  • 1683 / 126 / 0
tyle to mu pewnie faze rozpierdoli, ja bym max 45mg zarzucal chociaz w moim przypadku to psuje faze
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.