Po mefie chociaż kurwa nie zemdlałem i nie kontrolowałem swojego oddechu co 5 minut czy oddycham czy nie.I co najważniejsze można się wysrać normalnie z rana.
@Jonathan, nie cytuj posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
25 stycznia 2020Nurkoz55 pisze: ^
Po mefie chociaż kurwa nie zemdlałem i nie kontrolowałem swojego oddechu co 5 minut czy oddycham czy nie.I co najważniejsze można się wysrać normalnie z rana.
I co najważniejsze nie zemdleje z braku cukru z mixach z mj (kiedyś tak nie było) albo zastanawiania się co 5 minut jak napisałem wcześniej oddycham czy kurwa nie?
Nie polecam tego nikomu najgorsze chujostwo.
Opio jest dla ludzi którzy chcą poczuć matczyne ciepło nie dla normalnych osób.Dlatego nie uważam sensu brania tego dalej i poczucia tego niby czegoś.Co prawda poczułem to raz co z tego skoro prawie zemdlałem XD Co w sytuacji innych substancji branych nie ma prawa nawet miejsca.Nawet pomyślenia.
Opio dla ludzi słabych.AMEN.
Żal mi wszystkich którzy się faszerują tym gównem.W niczym to nie ma porównania do endorfin naturalnych po treningu.Mogę się założyć że nawet majka,tramal gówno mi da.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
26 stycznia 2020Nurkoz55 pisze:
Opio jest dla ludzi którzy chcą poczuć matczyne ciepło nie dla normalnych osób.Dlatego nie uważam sensu brania tego dalej i poczucia tego niby czegoś.Co prawda poczułem to raz co z tego skoro prawie zemdlałem XD Co w sytuacji innych substancji branych nie ma prawa nawet miejsca.Nawet pomyślenia.
Opio dla ludzi słabych.AMEN.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.