Edit:
1.Mniej szkodzi niż thioco?
2. Można wziąć przy tym przeciwhistamine?
@dgnted jakie "mocniejsze" opioidy masz na myśli? Bo dla przykładu wpierdalanie oksykodonu paradoksalnie nie zwieksza tolerancji na samą kode. Ja nawet zauwazylem swego rodzaju spadek przy długim ciągu na oxy. Wracając z braku laku na kode potrafiło mnie dobrze poklepać 300-450mg, dosc porownywalnie z 40mg-60mg oxy (osobiste odczucia; also moja tolerka na oxy 200-300mg oral)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.