Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 596 / 1 / 0
Jeżeli kodeina na daną osobę by nie działa, to czym reszta opioidów będzie działała normalnie ?
  • 2878 / 21 / 0
Tak, powinny.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 611 / 133 / 0
Zarzuciłem dzisiaj PIERWSZY RAZ kodeine z Thiocodinu, jedna paczka czyli 150 mg.Przygotowałem według przepisu z howTo . Mineły dobre 2 godziny i nic nie czuje- jedynie lekkie zmęczenie i zawroty głowy.Jest to wina nie przystosowanych receptorów , czy sprawa związana z enzymem CYP2D6 ?
  • 422 / 5 / 0
hyber123 pisze:
Zarzuciłem dzisiaj PIERWSZY RAZ kodeine z Thiocodinu, jedna paczka czyli 150 mg.Przygotowałem według przepisu z howTo . Mineły dobre 2 godziny i nic nie czuje- jedynie lekkie zmęczenie i zawroty głowy.Jest to wina nie przystosowanych receptorów , czy sprawa związana z enzymem CYP2D6 ?
Przygotowałeś THIOCODIN wedle PRZEPISU ? Thiocodin się od razu zarzuca, nic nie trzeba z nim robić. Tylko straciłeś część kodeiny z tego powodu, że żaden proces nie jest w 100% wydajny.
  • 611 / 133 / 0
mówiąc według przepisu howTo z forum miałem namyśli bez ekstrakcji. W tym momencie mam cholerny bół z tyłu głowy. Rozpusciłem w kubku z woda niegazowana (zimna). Zalałem troche ponad dno.
  • 422 / 5 / 0
Następnym razem spróbuj popić Colą, jedna puszka na dwie paczuszki Thiocodinu wystarcza, aby znieść dolegliwości. Spróbuj, chyba że boisz się szkodliwości Coli ? :)
  • 611 / 133 / 0
Popiłem Sprite'm tak jak było napisane w poradniku.Spróbuję z colą następnym razem, ale na razie muszę dać trochę odpocząć żołądkowi bo ciężko to zniósł.
  • 596 / 1 / 0
Jeżeli koda nie działa na nas to branie jej i tak może uzależnić ?
  • 811 / 5 / 6
Może, ale po co?
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Na mnie przestała działać. morfina również. Od pewnego miesiąca, w którym szamłem tramadol kilka razy. Przynajmniej się to czasowo jakoś tak nałożyło... nie wiem czy w tym doszukiwać się przyczyny. Właściwie potem jeszcze działała, ale za każdym następnym razem było coraz gorzej. Ostatni raz jak jadłem- 300mg to nie poczułem nic. Ze trzy miesiące temu (przedostatni raz z opio) 160mg morfiny sniffem podziałało jak dwie paczki antidolu dawniej. :huh:
Why are you wearing that stupid man suit?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.