Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cat »
Na kodeinie się nie znam, ale znając Ciebie, Cynko, to wystarczy mniejsza dawka. Wrażliwy jesteś ;)
Uwaga! Użytkownik Cat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cynko »
OK. Nadszedł ten dzień :) Dziś wyrobie sobie w końcu receptory.

Najpierw na dzień dobry 60mg a na wieczór 90mg. Jak nie zwymiotuje to jutro 150mg spróbuje :) Mam nadzieje że coś poczuje :)

Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik cynko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
Mnie tam pokopało za pierwszym razem, wjebałem 300mg wyextrahowane z Antidolu ale miałem tylko 30 min. fazy, a za drugim razem 150mg i było bosko.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 300 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: INeedMoney »
widze ze na kazdego dziala inaczej, mnie poklepalo tylko raz jak bylem najebany (probowalem pare razy)... a jak wzialem thiocodin to sie zwijalem z bolu przez 30min tylko :|
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
  • 233 / 2 / 0
mnie porobiło za pierwszym razem przy ilości....100mg- było bardzo miło, a za drugim 150mg praktycznie nic nie poczułam. i weź tu człowieku zrozum o co chodzi tej kodeinie:/
  • 75 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Jawor »
Na każdego każda substancja inaczej działa. Ja mam tak, że im dłuższą przerwę sobie zrobię tym są mocniejsze efekty.
Uwaga! Użytkownik Jawor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
Ja brałem leczniczo thiocodin, nie wiedziałem co to jest. Trochę poszperałem, dowiedziałem się i już 60 mg spowodowało bardzo przyejmne efekty.
  • 168 / 2 / 0
Jawor pisze:
Ja mam tak, że im dłuższą przerwę sobie zrobię tym są mocniejsze efekty.
o kurcze, jakis dziwny jestes lol

na mnie podzialalo.. hmm juz nie pamietam dokladnei ale wiem ze chyba dopiero gdzies za 5-7 razem.. ale od tamtego czasu opiaty powoli zaczely zmieniac moje zycie.. choc dzis sa juz spowrotem na swoim dawnym miejscu :P czyli nie na pierwszym.. ani nawet w pierwszej 10:P
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
@Piroman

EDIT: ponoć w dniu po deksowej nocy kodeina działa za pierwszym razem, ale nie wiem, czy to prawda. Polecałbym w nocy 5-7mg/kg DXM i kodeine zarzyć ok 18-21 godziny. Zrobiłem tak i działała o wiele mocniej.
nie jest to prawda, ostatnio żarłem 450 w nocy i nastepnego dnia jeszce na DXMowym kacu walnąłem jakies 175mg kody. Zadziałało jak zawsze..czyli w ogóle :-P No może już mnie nie brały mdłosci i czułem sie troszke przyjemniej niż ostatnio. Zobaczymy , idzie chyba w dobrą stronę ;)
Hidden mefedron User
  • 75 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Jawor »
virtual_high pisze:
Jawor pisze:
Ja mam tak, że im dłuższą przerwę sobie zrobię tym są mocniejsze efekty.
o kurcze, jakis dziwny jestes lol
Heh, no na pewno nawet między dwutygodniową przerwą i miesięczną nie byłoby różnicy, ale zawsze około tydzień odczekuje, bo jak bym wziął na drugi dzień tę samą dawkę to efektów nie ma prawie żadnych.
Uwaga! Użytkownik Jawor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.