Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
to chyba ci co boją się detntysty albo maja chroniczny kaszel-biora tyle w celach leczniczych
mi wychodzi że1200-2200 a więc dwa razy w tygodniu600-750mg.
Ale mniej niż 200 8-( takiej dawki nie odczówam wcale-nie czółem jej też na poczatku kodzenia-czułem anjwyzej lekkie uspokojenie nie opiatowa faze-
Chyba zazdroszcze tym co zaznaczyli tą odpowiedz....
ja zaznaczyłem600-2000w tym przedziale się zazwyczaj mieszcze-a mniej niż 600 nie biore nigdy no a raz w tygodniu kodze zawsze
Verv pisze: Ty, a przeszla Ci przez glowe mysl, ze branie mniej niz 200 tygodniowo moze oznaczac po prostu np. branie 450mg co miesiac?
moja wina ^_^
tak wyjdzie w niedziele, nie długo znowu będzie po 450 na dzien pozdro
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.