Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 262 / 8 / 0
Chciałem się popłakać jak dorzuciłem benzo do tramadolu...
To tak, jakbyś się wielbłąda na pustyni
zapytał czy wody chce. :nuts:
  • 50 / / 0
zazwyczaj kodeina mnie raczej wycisza, czesto zarzucam jak mam zly humor, na wahania nastroju itd.
Nocne życie kusi, więc i tak tu wrócisz...
  • 6 / / 0
Tak, kilka razy, ze szczęścia i ze smutku. Po kodzie zawsze jestem bardzo empatyczny i łatwo się wzruszam.
  • 3 / / 0
Ja po kodzie praktycznie nie czuje nic poza chemicznym ciepłem
  • 13 / / 0
Miałem okazje , kodeina robi mnie dużo bardziej emocjonalnym, i myśląc o śmierci mojego zwierzaka bardzo się spłakałem kilka razy
  • 2 / 1 / 0
Przy zbyt małej dawce i zbyt dużym mentalnym rozpierdolu. Zresztą i podczas rzygania nieraz łza pocieknie.
Uwaga! Użytkownik euphorion nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
zdarzylo mi sie.Plakalem ze szczescia i rozmawialem podczas tego z moja kobieta (tez na kodzie).
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3699 / 613 / 1
Chyba tylko jak faza zeszła
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 289 / 11 / 0
Tak, aktualnie.

"Nawet nie pytaj o co chodzi"
  • 293 / 41 / 0
płakać się nie zdarzyło na kodzie. ewentualnie przy skrętach wrażliwszy jestem, ale to normalka.
czasem gdy koda zaczyna schodzić często bierze mnie na jakieś sentymentalne wspominki. traktują one o zerwanych znajomościach i tego typu akcjach.
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.