Wczoraj zajebałam miksa kody z DXM i było CU-DO-W-NIE <3
Jak weszło to akurat byłam w szkole po siostrę i miałam dziwne wrażenie, że każdy wie o moim byciu pod wpływem. Ktoś się ze mną witał, ale byłam tak odcięta i tak nic za bardzo nie widziałam, że to hit. Oczywiście jak koda cała weszła na pełnej to odpłynęłam w cudowny kodeinowo dexowy sen. Spałam dobre 3h, a w nocy jakos z 7h z hakiem i wyspałam się za wszeczasy. Domyślam się też, że było mi tak błogo bo zbiłam swój cały stres i rozczarowanie zwiazane z niezdanym prawem jazdy
Czekam na kase i moment, w którym jeszcze raz wezmę tego miksa. Siadł mi i jest cudny
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Grejpfrut jedzony tak dawno temu raczej nie miał na to wpływu. Za to DXM jak najbardziej. Nie od dziś wiadomo, że te substancje się lubią. Myślę też, że możesz mieć dobry metabolizm kodeiny. Dochodzi też fakt, że jesteś kobietą przez co ogólnie możesz silniej odczuwać efekty narkotyczne i toksyczne. Prawdopodobnie też mniejsza waga, wiadomo.
Ja na początku też mogłem się ućpać dawkami pokroju 90mg. Eh, piękne czasy. Ale teraz jakoś ekstremalnie wywalonej w kosmos tolerki też nie posiadam.
Dbaj o nią i pamiętaj "Kto nie robi przerwy ten szybko traci nerwy." :)
Czy to jest ten cały brak wyrobionych receptorów? Biorę też na codzień inne leki ale sprawdzałem w internecie, nie ma żadnych zagrożeń przy połączeniu ich z kodeiną ani żadnego wpływu na jej działanie. Jak to jest że na brzuchu też nic nie czułem? Dodatkowo powiem że ogólnie mam bardzo wrażliwy organizm na używki. Mam 177 cm i waże 58 kg. Zawsze jestem tym, który pierwszy się najebie albo zjara...
Troche wywalone 30 zl w bloto, jeżeli ta noc miała służyć "wyrobieniu receptorów" to moglem raczej zapodać mniejszą dawkę. Mam jeszcze w zapasie 16 tabletek, może drugi trip bedzie lepszy.. Tylko nie wiem ile należy robić przerwy między tripami mogę zarzucić tabsy już jutro, czy poczekac tydzien albo 2?
Tak więc całkowicie trzeźwy zarwałem dziś nockę grając w minecrafta i oglądając nba. Koncze pisać bo już nie ma o czym i wgl robię się śpiący. Może koda thiocodin zacznie działać w śnie i obudzę się w
szpitalu,
albo wcale :)
It's not going to be fun.
Tylko to co napisałeś... Pij rumianek ziomek kup sobie na necie 50 gram całe kwiaty parz to z solą i cukrem i pij jak najwięcej na prawdę ci to lepiej pomoże niż kodeina szczególnie z apteki to nie opium!
It's not going to be fun.
07 grudnia 2024PolskiLen pisze: każdy myśli, że nie jest aż tak głupi aż rzeczywistość go rozlicza wstydem, upokorzeniem, stratą, cierpieniem. można tak w kółko. Wier mi lepiej trzymaj się od kodeiny i wszystkich opio z daleka.
Tylko to co napisałeś... Pij rumianek ziomek kup sobie na necie 50 gram całe kwiaty parz to z solą i cukrem i pij jak najwięcej na prawdę ci to lepiej pomoże niż kodeina szczególnie z apteki to nie opium!
Mimo to i tak z ciekawości zarzucę dzisiaj 16 tabletek które mi zostało. Jeżeli po 25 sulfogwajakol nie rozjebał mi żołądka to teraz też nie powinno sie raczej nic stać.
07 grudnia 2024Yessirskii pisze: Może receptory mi się wyrobią po jakimś czasie.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.