Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 4425 / 707 / 2117
Już odblokowany. Zapewne zablokowany przez przypadek. W razie dyskutowania o Medycznej zapraszam tam.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1543 / 197 / 0
mnie schizowała mj , a popalałem za małolata wiele , przerwa i nagle mj działa jak powinna, Fajnie jest lolusia przyćmić .... ; 3 a kiedyś na widząc lolka dostawałem automatycznie tachykardii
  • 3 / / 0
@no1special mnie dla przykładu zioło zawsze schizowało i jest to chyba (?) jedyny wyjątek oprócz jakiś dziwnych bieda-ketonów z mocnym wjazdem jak 3-CMC.
  • 90 / 23 / 0
Mnie zioło schizowało bardzo mocno na samym początku palenia prawie 10 lat temu. Łącze to z tym, że byłem dosyć lękliwym, młodym dorosłym i na bani wszystkie lęki przybierały tylko na sile. Teraz lepiej sobie radzę z nerwicą na trzeźwo to i po paleniu osiągane stany są przyjemne, nawet w tłumie ludzi w pociągu itd
  • 1427 / 370 / 13
Mnie zmiotło wczoraj, spróbowałem pierwszy raz tego pena z deltą HHC i do tego w mixie z mocnym zielskiem, 3 buchy i efekt stone.

Mam mieszane uczucia tzn bomba kocur ale w smaku dziwne takie kadzidłowo-haszyszowe. Aż mi sie przypomniała moda na fake hash z amką.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 4425 / 707 / 2117
10 listopada 2023Amaszy pisze:
Mnie zioło schizowało bardzo mocno na samym początku palenia prawie 10 lat temu. Łącze to z tym, że byłem dosyć lękliwym, młodym dorosłym i na bani wszystkie lęki przybierały tylko na sile. Teraz lepiej sobie radzę z nerwicą na trzeźwo to i po paleniu osiągane stany są przyjemne, nawet w tłumie ludzi w pociągu itd
To normalne. Zioło bierze i działa tak, jaki aktualnie mamy mindset. Jeżeli ciągle chodzimy zeschizowani i mamy problemy psychiczne, to w sumie odradzałbym takim ludziom palenie zioła, bo jeszcze bardziej to pogłębia te stany.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 2302 / 399 / 0
Ja mam waporyzator z taką wskazówka odnośnie dalekich lotów po orbitach (magic flight)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 496 / 149 / 0
10 listopada 2023deadmau5 pisze:
10 listopada 2023Amaszy pisze:
To normalne. Zioło bierze i działa tak, jaki aktualnie mamy mindset. Jeżeli ciągle chodzimy zeschizowani i mamy problemy psychiczne, to w sumie odradzałbym takim ludziom palenie zioła, bo jeszcze bardziej to pogłębia te stany.
To jest w sumie taka typowo psychodeliczna cecha zioła, ostatnio jak paliłem to bardziej rzucały mi się w oczy percepcji dysocjacyjne aspekty pomijając CEVy. Zioło tak idealnie balansuje między tymi dwoma grupami że ciężko mi stwierdzić do czego mu bliżej.
  • 1427 / 370 / 13
kiedyś synonimem porządnego zioła był super lemon haze

tera CALI weed wiedzie prym - to taki mefedron wśród konopi :liść:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 12710 / 2458 / 0
Lemon Haze to konkretna odmiana, a "Cali weed" mówi tylko, skąd (rzekomo) jest temat. Ciężko cokolwiek więcej o tym powiedzieć, nie znając genetyki.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.