Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 12711 / 2460 / 0
Da się to teraz zrobić nie poprzez osobistą wizytę w przychodni? Jestem w tej kwestii zacofany i być może masz rację. Przed wprowadzeniem cyfryzacji to nie była przynajmniej w mojej przychodzi taka łatwa sprawa. Tzn. można było zmienić, ale gdybym przyszedł po tygodniu, że znowu zmieniam, to już musiałbym się tłumaczyć.
Generalnie szukać nie zaszkodzi, ale wśród rodzinnych chyba nadal w tej kwestii jest beton i trzeba mieć sporo szczęścia, żeby takiego rodzinnego znaleźć.
  • 144 / 28 / 0
Pytanie do bywalców Aspot Clinics - jak kazali wam robić przerwę, to na jak długo?

Właśnie spostrzegłem, że Aspot otworzył się u mnie w mieście, co oczywiście trochę zachęca mnie do kontynuowania leczenia ;)
adhibe rationem difficultatibus
  • 1 / / 0
Ja byłam ostatnio na wizycie w Green Medical - mają wizyty stacjonarne, ale widziałam, że w cenniku są też zdalne wizyty. Lekarz był super miły i rzeczywiście zaangażowany więc miłe zaskoczenie, receptę praktycznie od razu po wizycie otrzymałam i termin znalazłam tego samego dnia. Polecajka z mojej strony ;)
  • 56 / 1 / 0
26 listopada 2025przekletykozisyn pisze:
Pytanie do bywalców Aspot Clinics - jak kazali wam robić przerwę, to na jak długo?

Właśnie spostrzegłem, że Aspot otworzył się u mnie w mieście, co oczywiście trochę zachęca mnie do kontynuowania leczenia ;)
Mi mówiła lekarka moja w aspot, że było by fajnie jakby była przerwa 1-2 tygodnie po "2 miesięcznej terapii". Natomiast nie jest to obligatoryjne. Ja robię przerwy tak 2-3 tygodnie z reguły i jest ok.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.