Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 567 / 51 / 0
Ja pale ten sam temat juz bodajze od 15tego lutego ,kazdego wieczora po 2,3 dupki,badz czasami jakas lufe na dworzu z ziomkem od tego 15 +te 2,3 dupy w domu.Za kazdym razem klepie,troche mniej euforycznie i ciut krocej,ale klepie jak powinno,wrecz dupe czesto na 2 razy spalam jak dobra nabije .
THC :liść:
  • 1290 / 367 / 0
Po kofeinie zioło klepie mocniej i dłużej. Jak wypiję kawę z 6 łyżeczek rozpuszczalnej i zapalę lufkę to potrafi trzymać do 2h, nie tak mocno już, ale czuć jeszcze fazę.
  • 5 / / 0
nie miałem nic, to sobie kupiłem 3 piwa. Wypiłem je, ale i tak smutek jak ch... czegoś brakuje. Jeszcze chyba "zjazd" po 4 mg Xanaxu z wczoraj (tylko 1 mg mi został).
nic, otwieram szufladę tam 4 osmolone kieliszki, no to rura każdej kroplę pogoniłem po kolei.

Skucie, jakby mnie tramwaj potrącił heheh......on razu humor 100%
Uwaga! Użytkownik UefaChampionsLeague jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / 13 / 0
Nie wiem czy mieliście taką sytuacje ale wczoraj siedziałem tak spizgany i przez 5 minut wąchałem topa.Chciałem nabić lufke ale ten zapach no był wtedy magiczny.I okazało się że wąchałem 30 minut :D ale Zapach NIEZIEMSKI
  • 12808 / 2490 / 0
Ja już tam przywykłem do tego zapachu, że czuję go tylko przy otwieraniu słoika z tematem (nie wyobrażam sobie przechowywać nie w słoiku) oraz przy kruszeniu świeżego. Palenie z samarki czuję tylko, jeśli to jakaś wonna odmiana.
  • 2717 / 516 / 0
Ja to gdy otwieram słoik z plonami zasmradzam w kilka sekund pół mieszkania %-D

Btw. ostatnio nie jestem usatysfakcjonowany działaniem zbyt mocnych odmian, chyba po prostu mam ich dość, a jak na złość pod ręką same jakieś hejzy albo indicowe killery. Faza nawet nie sprawia mi zbyt dużej przyjemności, w większości sytuacji jest po prostu za mocna i męczy :alergia:
Myślę nad dokupieniem tego legalnego suszu CBD i dodawaniu go do regularnego suszu do wapka, robił tak ktoś?

A na zimę chyba wrzucę sobie do boxa jakieś strainy z mała ilością THC i większą CBD. Starzeje się %-D
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 2 / / 0
Witam czy niska temperatura ma wpływ na THC. Chodzi mi o przechowywanie suszu w zimnym pomieszczeniu
  • 1037 / 245 / 0
@ZielonyKot
Większy wpływa na degradacje ma na pewno światło słoneczne i powietrze, zimna temp może mieć znikomy wpływ, o ile nie wydłużający trwałość THC i reszty kanabinoli.
  • 15 / 6 / 0
Palilem temat ktory był mrożony, niestety nie próbowałem go przed tym procesem ale działał na tyle ile wyglądał, raczej nie stracił nic na mocy.
  • 12808 / 2490 / 0
Dziś dokopałem się w słoiku do topa z krzaka ze zdjęcia. Został złamany przez jelenia i nie miałem wyjścia - musiałem zabrać. Na szczęście zdarzenie miało miejsce w nieodległej przeszłości, bo listki jeszcze nie oklapły. Gdyby krzaczek miał szanse porosnąć jeszcze z 10 dni, byłby chyba moim najlepszym (jakościowo) łupem. Nie mam pojęcia, co to może być, ale zaskoczyło mnie niesamowicie. Jak na nie do końca dojrzałe, outdoorowe palenie o szemranych genach działa wyśmienicie... i to w sumie do teraz (paliłem o 15) : D

Mam do przetestowania jeszcze 1 odmianę, z której zgarnąłem 1 głównego top'a.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.