nic, otwieram szufladę tam 4 osmolone kieliszki, no to rura każdej kroplę pogoniłem po kolei.
Skucie, jakby mnie tramwaj potrącił heheh......on razu humor 100%
Btw. ostatnio nie jestem usatysfakcjonowany działaniem zbyt mocnych odmian, chyba po prostu mam ich dość, a jak na złość pod ręką same jakieś hejzy albo indicowe killery. Faza nawet nie sprawia mi zbyt dużej przyjemności, w większości sytuacji jest po prostu za mocna i męczy
Myślę nad dokupieniem tego legalnego suszu CBD i dodawaniu go do regularnego suszu do wapka, robił tak ktoś?
A na zimę chyba wrzucę sobie do boxa jakieś strainy z mała ilością THC i większą CBD. Starzeje się
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Większy wpływa na degradacje ma na pewno światło słoneczne i powietrze, zimna temp może mieć znikomy wpływ, o ile nie wydłużający trwałość THC i reszty kanabinoli.
Mam do przetestowania jeszcze 1 odmianę, z której zgarnąłem 1 głównego top'a.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.