Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 12876 / 2513 / 0
W tej kwestii wiele się nie zmieniło. Rząd niby wprowadził jakieś ograniczenia typu wizyta stacjonarna przy kwalifikacji, ale jak to w PL już da się to obejść.
  • 147 / 12 / 0
Moi drodzy .
Mam pytanie , czy w klinice konopnej gdziekolwiek lekarz widzi historie leczenia ? Chodzi mi o to ze jestem po kilku terapiach i tez nie ukrywałem problemu przed lekarzem rodzinnym !? Oni będą mieć jakieś dane o mnie ?
Na ile jest szansa nie dostać recepty na medyczna ? Jeśli bym mówił ze jest problem ze spaniem i ze nie biorę żadnych leków ani żadnej choroby psychicznej nie mam ?!
Ile bym G mógł dostać na pierwszej konsultacji .
I czy przez telefon wizyta tak samo pozytywnie by mogła przebiec jak stacjonarnie ??
Mieszkam obecnie w Krk , ktoś może coś polecić ?!
Z góry dzięki;)
  • 12876 / 2513 / 0
Nie mają wglądu, chyba że im go udostępnisz.
Recepty nie da się nie dostać - chyba jedynie jeśli masz mniej niż 20 lat i nie masz kasy na wizytę.
Na pierwszej wizycie możesz dostać tyle, ile "wytargujesz" - zależy też od lekarza. Jeśli wizyta jest droga, mów że chcesz zapas na 3 miesiące.
Aktualnie chyba tylko jedna klinika umożliwia teleporady - nie da się nie dostać recepty. W Krakowie masz pełno możliwości.
  • 58 / 14 / 0
Siema aktualnie jaram sobie wodospady ale troche szkoda mi pluc co godzine walic do tego szlugi, pomyslalem o ciastkach raz w zyciu jadlem i bylo smacznie i fajnie, macie jakies sprawdzone smaczne przepisy z proporcjami :D a tak po za tym to co polecacie z tego menu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.